Ako sa cítite pri depresii?
nič sa ti nechce, ani vstať z postele, nič ti nedáva význam
Chce sa ti umriet
@lucia851 ja som len trpela nespavostou a cele dni plakala a nechapala preco. Ale bezne veci som robila, zo zaciatku aj chodila do prace, starala sa o domacnost, nakupila. Dokonca som aj umyvala okna 🙂.
Ja som len plakala a potom lezala v posteli. Ale teraz sa uz citim fajn, aj ked su aj horsie chvilky. Ale ako som uz pisala v predchadzajucej diskusii, beriem AD kratko, ale tesim sa, navarim, upracem, vyspim sa lepsie. Ked lieky sadnu a zacnu ucinkovat je to fajn. Dufam, ze ked zaberu naplno bude este lepsie 🙂. Myslim, ze som to podchytila este v zaciatkoch, tak mi to neprerastlo do tazkej depresie 🙂
Som spomalena...Doslova. Fyzicky.
@ivangeline berieš aj nejaké lieky?
@lucia851 nie ...🙂
@lucia851 Alventu 75mg rano 32. den a Mirzaten 7,5mg na spanok vecer 5. den a spim po nom od prveho dna, aj ked sa raz za noc zobudim, nevadi. Predtym som nespala vobec, len s Neurolom.
Predtym som mala Escitalopram, hnusne stavy, fuj, vysadila som a na noc Trittico, musela som tiez vysadit kvoli velmi nizkemu tlaku a ani som po nom nespala.
Zle a depresivne. 😀 Neviem aku inu odpoved tu ocakavas, ale take depresie jednoducho su. 😀 Stastie je, ked netrva prilis dlho.