Ako tehotná sa chcem repelentu vyhnúť, ale je nejaký spôsob ako sa chrániť proti komárom? Čítala som o kombinácii citrón a klinčeky, ale keď ide o potretie kože neviem či postačí ten citrón sám o sebe. Ďakujem za rady.
My zas alpa+klinčeky je to účinné
Alebo pozri zn kvitok. Maju rastlinne repelenty. Pre deti od 2,3,6 rokov. Napr https://kvitok.sk/produkt/repelentny-telovy-ole...
Klinceky a alpa - treba vyluhovat
Noo posledné dva razy čo sme boli na prechádzke tak ma riadne doštípali a to bola chvíľka, keď som si všimla prvé štípance tak sme utekali do auta😬 takže asi im chutím.. idem pokukat stránku, prípadne či vôbec máme alpu
Oni milujú určitý typ krvi a aj tehotné im viac chutia 😁 my sme sedeli vonku a ja jediná som bola dostipana aj cez rifle a sveter takže najnovšie musím vonku sedieť zabalená celá v deke až po uši 😅
B komplex 1x denne skus.
My pouzivame prirodne repelenty z esencialnych olejov. Kedze si tehotna, neriskuj, klincek neviem, ci je pre teba uplne vhodny, ak chces, napis mi spravu a mozem ti vecer pozriet, co by si ako tehotna mohla. Popripade by som ti aj vedela namiesat. Inak ja mam proti komarom citronova trava + ceder, ale ako som pisala, pozriem presne, ci to mozu aj tehule.
Naramok
Popr. Potrieť sa octom ruky nohy alebo alpou
@jaruska_12 aj ja tak 🙂 alpa, klinceky a ja davam aj trochu skorice 🙂
Pre syna som vyrobila alpa+levandula. A idu na teba velmi? Ci byvate pri vode? Toto som nikdy neriesila