Ako rýchlo zaberajú lieky Euthyrox 50?

9. jún 2024

Dobrý večer, mám za sebou prvý odber na štítnu žľazu. Všetko mám v norme, až na TSH. To vyšlo niečo málo cez 5. Mám brať 1x denne euthyrox 50 a za 3 týždne prísť na ďalší odber. Myslíte, že už je možné aby bol výsledok TSH lepší? Vôbec neviem ako rýchlo dokáže telo reagovať na euthyrox. Ďakujem.

colsami
9. jún 2024

Ano, preto sa premeriava o tri tyzdne, uz bude badat aky ma u Teba efekt dane davkovanie.
(Mimochodom, ak by nebolo mozne vidiet zmenu, asi ta na odber nevolaju 😁 )

3petka
9. jún 2024

V krvi sa to ukáže, ak máš ale nejaké fyzické prejavy tak ich ustálenie potrvá omnoho dlhšie.

autor
9. jún 2024

@colsami všade som čítala že je výsledok viditeľný väčšinou až po 4-6 týždňoch, preto sa mi 3 týždne zdali celkom skoro 😊 ale ďakujem 🙏

autor
9. jún 2024

@3petka fyzické prejavy nemám žiadne, tak snáď sa to ukáže aspoň v krvi

colsami
9. jún 2024

Nie je to skoro, tie 3 tyzdne prip 4 su uplne bezna kontrola na prve premeranie 🙂

danculka25
9. jún 2024

Dcera mala lepsie vysledky po tyzdni.Este nie v norme,ale ovela lepsie.o 3 tyzdne opat kontrola.

autor
9. jún 2024

@danculka25 tiež brala euthyrox 50? A neviete prosím z akej hodnoty na akú sa jej to za ten týždeň dostalo?

danculka25
10. jún 2024

Ano 50mg berie stale,mala 1,5tbl a teraz uz len 1 ma a kontrola o 3 tyzdne zas.hodnota coho? Lebo tam sa jej upravuju viacere hodnoty.Ona mala hormon na uplnom minime,tak sa to neda naraz,ale postupne,dolezite je,ze liecba zabera