Dobrý večer, mám za sebou prvý odber na štítnu žľazu. Všetko mám v norme, až na TSH. To vyšlo niečo málo cez 5. Mám brať 1x denne euthyrox 50 a za 3 týždne prísť na ďalší odber. Myslíte, že už je možné aby bol výsledok TSH lepší? Vôbec neviem ako rýchlo dokáže telo reagovať na euthyrox. Ďakujem.
V krvi sa to ukáže, ak máš ale nejaké fyzické prejavy tak ich ustálenie potrvá omnoho dlhšie.
@colsami všade som čítala že je výsledok viditeľný väčšinou až po 4-6 týždňoch, preto sa mi 3 týždne zdali celkom skoro 😊 ale ďakujem 🙏
@3petka fyzické prejavy nemám žiadne, tak snáď sa to ukáže aspoň v krvi
Nie je to skoro, tie 3 tyzdne prip 4 su uplne bezna kontrola na prve premeranie 🙂
Dcera mala lepsie vysledky po tyzdni.Este nie v norme,ale ovela lepsie.o 3 tyzdne opat kontrola.
@danculka25 tiež brala euthyrox 50? A neviete prosím z akej hodnoty na akú sa jej to za ten týždeň dostalo?
Ano 50mg berie stale,mala 1,5tbl a teraz uz len 1 ma a kontrola o 3 tyzdne zas.hodnota coho? Lebo tam sa jej upravuju viacere hodnoty.Ona mala hormon na uplnom minime,tak sa to neda naraz,ale postupne,dolezite je,ze liecba zabera
Ano, preto sa premeriava o tri tyzdne, uz bude badat aky ma u Teba efekt dane davkovanie.
(Mimochodom, ak by nebolo mozne vidiet zmenu, asi ta na odber nevolaju 😁 )