má niekto z vás dvojité videnie? ak áno ako to riešite..
@taktotedanie kvôli nálezu na mozgu ktorý sa začal prejavovať počas tehotenstva
Veď to musí riešiť tvoj dr. Či?
Treba riešiť príčinu.
Tak hlavne s doktorom to treba riesit
Treba riesit s doktorom
Neviem presne, ale niekedy sa mi stava, že vidim tak nejak, ako keby sa mi oči rozchádzali. Bol som s tým u doktora vyšetrenia nič neukázali. Sem tam sa mi to ešte stava, ake ja si myslím, že je to od krčnej chrbtice. Sem tam cvičím krčnú chrbticu na uvoľnenie a pomáha.
Bez viac info neviem odpovedat
Pracujem na ocnej amb
Treba zistiť, kde je problém, tiež som mávala a bývalo mi vtedy fest zle. Na odpadnutie, na zvracanie, ale nastavili mi liečbu a už to zvládam dobre.
@darinks01 ved zistili predsa, citajte komenty ma nalez na mozgu
@taktotedanie inak na slovensku je asi nález na mozgu pre lekárov študijný prvok.
@complyc konkretizuj, prosím:(
Môj syn sa už takmer 3/4 roka lieči zo zapalu, ktorý mu prešiel zo stredného ucha do hlavy. Ma rôzne komplikácie. Cca 3 mesiace videl dvojmo. Striedal zakryvanie raz jedného, raz druheho oka. Nosil teda okluzor na gumicke (taky piratsky), a bolo treba cvičiť spájanie obrazu, tak ze si vzal dve trubičky (napríklad z kuchynských utierok), každou pozeral jedným okom, trubičky dal od seba a približoval k sebe kým nevidel jeden spojený obraz. Iste existujú aj nejaké rehabilitačné cvičenia, ale našťastie mu to prešlo a verím ze sa nevráti.
@complyc ????
No že lekári maju čas
Dvojite preco???