Ako riešiť zápach, keď mám všetky výsledky v poriadku?

margotka12
9. jan 2015

poprosim ste tu zeny takze preto pisem sem a ziadne ukamenovanie som len zvedava a neviem uz kam sa obratit ....umyvam sa periem si veci chodim na prehliadky gynekologicke nedavno som bola vysledky ok ziadny zapal cytologia ultrazvuk ok ....pouzivam sprchac bez parfumov atd ...vyskusala som lactacyd dokonca aj krem canesten ....po kupani co clovek miluje vonu ....behom hodiny zapach ....nikdy som to nemala a neviem ako mienim riesit intimny styk ked mne je to neprijemne ....ZDORAZNUJEM VYTOKY NEMAM A VYSLEDKY NEGATIVNE NIE SOM CHORA A NIC MA NEBOLI....PROSIM AKEKOLVEK RADY ....CI SOM TAKA SAMA ?

ivetlo
9. jan 2015

Ahojky. Pravdu povediac, ja som niečo také mala počas tehu prvého. Potom už nie, ale aj strava zaváži a aj keď som v práci sedávala. Ale sama si ani nespomínam ako sa to riešilo, jak prišlo tak odišlo.
Byť tebou tak vyskúšam nejaké tie sedavé kúpele s bylinkami. Alebo vylúčiť všetky sprcháče a vyskúšať čistou vodou aspoň týždeň v kuse.
Držím palce a verím že sa toho zbavíš. 🙂

margotka12
autor
9. jan 2015

@ivetlo DAKUJEM CITIM SA BLBO ,,,

ivetlo
9. jan 2015

@margotka12 Neni sa prečo. Každá mávame problémy a nie každá ich vie alebo chce riešiť. Určite sa to zlepší. 🙂

mawka
9. jan 2015

@margotka12 kokosovy olej 100% a ziadne sprchace na intimnu hygienu ani nic podobne. a mozno mas prekysleny organizmus. kokosovy olej mozes vtierat aj zvnutra, je 100% jedly, 100% antimykoticky, krasne voni. a ja mam po nom svaty pokoj. natieram sa nim zvnutra aj po sulozi. nikdy som nemala posvu v takom poriadku ako ju mam po kokosaku. a uz sa neholim, ked som v robote, zastrihavam, ked pridem domov, tak bud depilujem teplym voskom alebo depilacny krem. totiz ziletky stali za milu jarmilu, tupe, permanentne podrazdena pokozka aj zospodu, mikroranky a hned bol problem na svete. tiez som zacala zehlit nohavicky. fakt mam svaty pokoj 🙂 odporucam.

nutrimas
9. jan 2015

Moze to mat suvis so zlozenim stravy, ak prijimate viac kyselinotvornej stravy, pH organizmu je v nerovnovahe..Hoci Vam to nespôsobuje ziadne zdr. problemy, nie je vylucene, ze sa priznaky objavia neskor...
Odporucali by sme Vam obmedzit alebo uplne vylucit biely cukor. Vhodnou nahradou je cukor brezovy, ktr. neprekysluje organizmus. Najdete ho v nasej ponuke na eshope.
Pachy akehokolvek povodu ucinne pohlcuje aj vdaka vysokemu obsahu chlorofylu aj chlorella. Chlorella patri medzi zname Zelene potraviny, ktr. su vyhladavane najmä kvoli vybornym detoxikacnym a komplexnym ucinkom na ludsky organizmus.
Precitajte si o tom viac v nasom clanku: http://goo.gl/qZuMxh

@margotka12

nutrimas
9. jan 2015

Na intimnu hygienu pouziajte len cistu vodu, nenoste tangace a len cisto bavlnene spodne pradlo.
Vhodne je tiez pouzivat 100% bavlnene menst. vlozky, prip. intimky. Tieto najdete tiez v nasej ponuke, su antialergicke, nie su bielene chlorom, a su vyrobene zo 100% bavlny.

pink_lady
9. jan 2015

@nutrimas suhlasim s obmedzenim cukru ale pH organizmu by som do toho neplietla - odporucam clanok pisany lekarmi na temu prekyslenia organizmu http://www.lovcisarlatanov.sk/teoria-prekysleni... ...som studovala som chemiu takze ak by ste ma chceli presviedcat, nepresvedcite ma 🙂 😉

margotka12
autor
9. jan 2015

@mawka supeeeer vyskusam vsetko velmi pekne dakujem a kokosak bezim kupi

sangre
9. jan 2015

@margotka12 kokosovy olej bio ten je ozaj uzasny suhlasim mawka je proti bakteriam a vselijakym kvasinkam a podobne.kamoska snim vyriesila kazdy problem....je sice troska drahy ale ja si ho tiez neviem vynachvalit aj pri inych cinnostiach 😀 😅 😀

mawka
9. jan 2015

@margotka12 co sa tyka vloziek, tak nemusia byt nutne bio, staci normalny bavlnkovy povrch ake maju naturela napriklad. nemusis vyhadzovat za anionove a neviem ake neviem kolko eur. pretoze je to biznis a v skutocnosti nic neriesia. ten biely cukor ano, suhlas, to je proste hnusobaren a sposobuje vnutri vsetko mozne.
dufam, ze ti kokosak pomoze 🙂 ja ho davam uz vsade, dovnutra, von, jem ho, masku na vlasy si robim a vsetko mozne 😀 univerzalna vec toto.
mala som od kulau.sk ale ten z DM mi prisiel lepsi.

mawka
9. jan 2015

@sangre sak toto 😀 konecne nieco, co je jedle, chuti a da sa s nim aj pobavit bez vedlajsich ucinkov.
klze jak oné 😀 😀

sangre
9. jan 2015

Presne tak 😀 😀 ozaj odporucam 😀 😅 😀

bosoriak
9. jan 2015

@margotka12 Obrat sa na lekara. Mozes mat napr. bakterialnu vaginozu, co je sposobena zmenou Ph v posve. (Pozor: toto nema ABSOLUTNE ziadny suvis s tymi stokrat vyvratenymi blabolmi o prekysleni organizmu, co je teraz taka moda)

Ph v posve je prirodzene kysle, vdaka "dobrym" bakteriam. Ak vsak pride k nerovnovahe napr. hormonalnej alebo castym umyvanim, stresom a pod., vtedy sa Ph zmeni a vytvori podmienky pre premnozenie roznych "zlych" bakterii. Tie sposobuju zapach, konkretne pri bakterialnej vaginoze je to typicky rybaci zapach.
Ako liecba sa pouzivaju rozne kapsuly na obnovu prirodzeneho prostredia v posve, probiotika a podobne.

Naozaj sa obrat na lekara, nemas sa preco hanbit.

kacka18
9. jan 2015

Tak problém môže byť aj inde. Hormonalna záležitosť. Alebo možno len treba poriesit stravovanie a skúsiť cieleny detox.

maca283
9. jan 2015

@margotka12 Ak je prekysleny organiznus tak je na to super basico mne pomohlo na prekysleny organizmus A je tam super sprchac na intimnu hyhienu a maju aj kupele a aby som nezabudla všetko su to prirodne produkty www.just.sk

bobana297
27. okt 2018

@sangre neskora odpoved ale nejaku foto toho kokosoveho oleja? Kedze sa da pouzivat aj na ine ucely 😂

sangre
27. okt 2018

@bobana297
@bobana297 hoc aky bio kokosovy mas aromaticky a nevonavy ja odporucam.ten co voni v hoc ako bio obchode stoji cca 10€ max skusim.najst foto a prilozim

sangre
27. okt 2018

@bobana297 tento je fakt bomba 😂😂romantika jak vysita

bobana297
27. okt 2018

@sangre hehehe dakujem pekne 😂