Ako riešiť stratu libida?

lusiafofo
23. jan 2020

Ahojte pravdepodobne to tu nepatrí ale moc ma to znepokojuje s partnerom máme raz za 3 mesiace sex a ja už mám pocit že stracam libido ani chuť túžba nič iba krutá povinnosť pls ak ste si niektorá tým prešli a našli ste riešenie budem rada keď mi napisete kludne aj do správ ďakujem

bagre
23. jan 2020

@lusiafofo prečo je raz za 3 mesiace? Vzťah je inak aký?

renatka1985
23. jan 2020

@lusiafofo kolko mas rokov? Beries nejake lieky?

katkati
23. jan 2020

@lusiafofo Prečo tak málo? Kvôli tebe? Alebo nechce on častejšie?

brita7777
23. jan 2020

mozno ta len prestal priťahovať, aj to sa stava, kolko ste spolu ?

galioska
23. jan 2020

@lusiafofo k ženskému na vyšetrenie, pozrieť hormony

tenerifka
23. jan 2020

a s inym chlapom by to mozno islo? Rada si v jeho pritomnosti,rada sa s nim objimas a bozkavas? Ked uz nie je vo vztahu vzajomna pritazlivost a iskra, je to nafigu a vela sa uz urobit neda

hettinka
23. jan 2020

@lusiafofo berieš HAK?

queen_mary
23. jan 2020

@bagre presne popisala preco raz za 3 mesiace. Straca libido a berie to ako povinnost.

bagre
23. jan 2020

@queen_mary to že to berie ako povinnosť môže súvisieť s viac vecami... libido v pravom zmysle slova vie posúdiť len lekár na základe testov, vidím napísané že má pocit...
A chýba mi tam trochu ako je to z druhej strany,- sex v tomto prípade nie je záležitosť 1 človeka, nie je tam nič konkrétnejšie a toto môže byť veľmi obšírny problém.

lusiafofo
autor
23. jan 2020

Po pôrode to začalo asi ste si s tým prešli potom odmietal on až sme sa odsudzovali jeden druhému. . Neviem to popísať aby ste má pochopili neberiem nič na druhého muža nemam chuť ani záujem a prosím namiesto otázok očakávala som pomoc radu

bagre
23. jan 2020

@lusiafofo veď nič v zlom ale bez otázok ťažko zistiť kde je pes zakopaný. toto nie je vec typu bolí ma zub- čo s tým? tak si vyber čo sa ti najviac páči z toho čo ženy písali...každá niečo iné.
Za mňa - po pôrode je to normálne že žena prirodzene rieši niečo iné a odcudzili ste sa - to je dôvod. Takže treba znovu vykresať iskru a posnažiť sa. Rozhovor, vymyslieť niečo pri čom vám bude obom dobre, resetnúť sa a objaviť v tom druhom to pekné, prečo ste spolu... a to už najlepšie vieš ty ako na to, resp.čo je problémom
A áno, stalo sa to viackrát a aj príčiny neboli vždy rovnaké...

deti95060810
23. jan 2020

ak si unavená z decka, máš už vek 40+, berieš lieky ako AD, a pod. tak potom je bežné že žena má takéto stavy...

cloenew
23. jan 2020

@lusiafofo hm keď to píšeš ze už je to len povinnosť tak to je zlé ... jednoducho musí byť tá chuť inak neviem mne by sa to zhnusilo keby to je povinnosť ani sa nečudujem že sa ti do toho nechce a ani nemaš chuť ... skúsila by som sa porozprávať s partnerom že prečo sa to zmenilo aj z jeho strany lebo veď je to záležitosť oboch ale inak niesi prva ani posledna čo toto zazíva a hlavne po porode ... proste tam je priorita dieta a zene to staci .. a niektoré zeny nato uplne zanevru... samozrejme su aj vynimky ... ale skor vidim problem v tom odcudzení toto by som najprv urovnala .... nech sa darí 🍀