Ahojte
Možno mi poradíte 🤔
Ako dieťa som mala úraz, rozrezala som si necht na palci po celej dĺžke . Rodičia to neriešili a ja tak isto.
Ale teraz mi to začalo vadiť. Necht nemôžem mať dlhý lebo sa mi rozdvojuje (otvára) a keď o niečo zavadim, zabolí to.
Necht ma peknú zdravú farbu, rastie, neboli.. Teda kým sa nerozdvoji 😢 Snažím sa to zalakovat ale nepomáha to.
Bojím sa ísť na strhnútie, je niečo co by pomohlo.
Ďakujem
A prečo sa bojíš ísť na strhnutie? Nič to nie je aj keď predstava je hrozivá. Umrtvia ti to a nebudeš nič cítiť, necht ti za pár týždňov dorastie pekný a bezchybný, dovtedy ho budeš nosiť previazaný. Keby to bol len esteticky problém tak by som to asi neriešila ale keď s tým zavadujes a boli ta to, naozaj stojí za zváženie dať to strhnúť
Jedine si to odstrihnúť tak opatrne najlepšie po kúpaní alebo len v teplej vode odmočiť a potom ide to ľahšie
a pomohlo by vobec strhnutie? ak roky rastie nechcet zle, je dost pravdepdoobne, ez je poskodene nechtove lozko. a to uz sa asi nezmeni, ja som mala nepekny zapal na encht, lozku, odvtedy amm necht akoby zalomeny, resp. zahnuty. mam tam aj rozne skvrny v tom nechte, hlavne okolo toho ohybu.
Tiez som mala takýto necht dlhe roky...vždy som si ho strihala na krátko aby som s nim do niečoho nezavadila....Lakovala som ho normálne ako ostatné nechty. Dokonca som si lepila príležitostne nechty a teraz ho mam už normálny... ani neviem co pomohlo.
Ja mám to isté, mne pomáha len odstrihnúť aby som niekde nezatiahla, tiež neviem ako to zlepšiť,ale dole ho dať nepôjdem