Riešili ste niekto takýto problém? môj manžel má citlivý spánok a nevie kvôli mne spať, lebo chrápem. Mám sezonnu alergiu na pele, vybočenú nosovú priehradku a už aj závislosť na nosových sprejoch...chodím k alergologovi. Nechceme mať oddelené spálne, ale nejde to takto ďalej....Počula som aj prípady, že boli na chirurgickom zákroku, ale nepomohlo to...
@maminabobo nikedy pomoze schudnut.
Chrápeš lebo máš plný nos, vyrieš závislosť na kvapkách a určite sa to zlepší. Dovtedy oddelené spálne alebo štuple do uší.
@limetka69 mám 55kg
@januska12323 chrápem aj ked nemám zapchatý nos a má pocit, že chrápem pri výdychu,niekedy sa totiž na to zobudím, ked zaspávam...
štuple do uší
Oddelen spalne. Spank je dolezity. Drzat ho tam silou mocou? A potom co? Bude podrazdeny a ty vysmiata lebo si oddychnuta. Treba ti toto? Ked spis tak ti to moze byt jedno, ci tam je alebo tam nie je.
Navsteva ORL uz prebehla? Nosne, liecbe mandle, priehradka a dutiny, kultivacie na rozne svinoby. Mne robili naraz krcne a Boden mandle plus nieco s dutinami, nejake kompletne precistenie, v plnej narkoze na Antolskej. Odvtedy mam pokoj .
Mudr. Muczka, Mudr. Hronec. Obaja pneumologovia sa tomu venujú.
@beata_k ja som mu hovorila, že sa odsťahujem. On nechce. Už sme spávali zvlášť, lebo sme mali starého psíka a mal zdravotné problémy , v noci sa budil, tak som spala s ním rok...už tak nechceme byť.
Jemu stuple a Ty by si mohla skusit tie vsuvky do nosa antichrapacie, ale osobnu skusenost, ci ozaj funguju, nemam.
@maminabobo mne nepomohlo ani spankove laboratorium a zial spime kazdy v inej izbe. Ja manzela chapem kedze ani ja by som nevedela spat pri niekom kto chrape.