Ako riešiť chrápanie ženy?

maminabobo
26. sep 2022

Riešili ste niekto takýto problém? môj manžel má citlivý spánok a nevie kvôli mne spať, lebo chrápem. Mám sezonnu alergiu na pele, vybočenú nosovú priehradku a už aj závislosť na nosových sprejoch...chodím k alergologovi. Nechceme mať oddelené spálne, ale nejde to takto ďalej....Počula som aj prípady, že boli na chirurgickom zákroku, ale nepomohlo to...

pininka1
26. sep 2022

@maminabobo mne nepomohlo ani spankove laboratorium a zial spime kazdy v inej izbe. Ja manzela chapem kedze ani ja by som nevedela spat pri niekom kto chrape.

limetka69
26. sep 2022

@maminabobo nikedy pomoze schudnut.

januska12323
26. sep 2022

Chrápeš lebo máš plný nos, vyrieš závislosť na kvapkách a určite sa to zlepší. Dovtedy oddelené spálne alebo štuple do uší.

maminabobo
autor
26. sep 2022

@limetka69 mám 55kg

maminabobo
autor
26. sep 2022

@januska12323 chrápem aj ked nemám zapchatý nos a má pocit, že chrápem pri výdychu,niekedy sa totiž na to zobudím, ked zaspávam...

ivuska027
26. sep 2022

štuple do uší

beata_k
26. sep 2022

Oddelen spalne. Spank je dolezity. Drzat ho tam silou mocou? A potom co? Bude podrazdeny a ty vysmiata lebo si oddychnuta. Treba ti toto? Ked spis tak ti to moze byt jedno, ci tam je alebo tam nie je.

kiki68
26. sep 2022

Navsteva ORL uz prebehla? Nosne, liecbe mandle, priehradka a dutiny, kultivacie na rozne svinoby. Mne robili naraz krcne a Boden mandle plus nieco s dutinami, nejake kompletne precistenie, v plnej narkoze na Antolskej. Odvtedy mam pokoj .

katarinapos
26. sep 2022

Mudr. Muczka, Mudr. Hronec. Obaja pneumologovia sa tomu venujú.

maminabobo
autor
26. sep 2022

@beata_k ja som mu hovorila, že sa odsťahujem. On nechce. Už sme spávali zvlášť, lebo sme mali starého psíka a mal zdravotné problémy , v noci sa budil, tak som spala s ním rok...už tak nechceme byť.

sojorez
26. sep 2022

Jemu stuple a Ty by si mohla skusit tie vsuvky do nosa antichrapacie, ale osobnu skusenost, ci ozaj funguju, nemam.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz