Ahojte baby...prosím vás ako si privolam Kramy? Mala som dostať v sobotu Ale ešte nič ....tehotná nie som! Ďakujem
Aj keby si stojky na hlave robila, tak ti to nepomôže
To čo sa spomína vyššie robím každý deň a nič 😆
Menzes je riadený hormónmi.
Takže buď musíš čakať alebo si chod dať pichnúť vyvolávacku. To príde menzes do +- 5 dní.
@ivca88 😀😀 Mne vacsinou ta tepla sprcha pomôže, ale každá žena je ina. Mne pichali vyvolávačku asi 3x, ale ms prišla aj tak asi až po týždni😔
@natalindaaaaa správne, po vyvolavacke príde ms po 7-10 dňoch, je to hormonalna injekcia, tak to funguje
@aalzbetkaa skus to vino a aj ten kupel, ale ja by som pockala, tak niekedy sa stane, ze meskaju je to normalna vec, kedze to riadia hormony ako pisali vyssie...
@tecko28 ano?? A ja som ms čakala hned na druhý deň 😀 Ale to som si dávala ešte na strednej ked som bola. Ďakujem za vysvetlenie 😘
@aalzbetkaa mne väčšinou meškávajú zo stresu, keď pominie to obdobie, tak prídu. Teda musíš byť v pohode, daj si červené, alebo ríbezľové víno, horúcu vodu a poriadny sex :D Moje dni ešte cítia, keď sa chystám niekam na dovolenku, alebo pár dňový výlet :D Vtedy prídu zaručene ako naschvál :D
Mne pomáhalo červené víno. To keď som si dala dva dni predtým ako som mala dostať, tak som aj dostala 🙂
@natalindaaaaa ahoj chcem sa ťa opýtať či si niečo platila za vyvolávačku
@evkakozickova ahooj, niekedy mi sestrička dala z tých čo mala na ambulanci, niekedy som išla kupiť do lekárne a doniesla. Ale bola to mala suma
@natalindaaaaa aha tak dobre ďakujem 😊
Mne meškali 7... na 7 deň mi pichli vyvolávačku.Dnes je 11 deň po vyvolávačke a nič.Cvičila som, teplú sprchu si dávam každý deň.Ani nič necítim len ma raz za čas pichne vo vaječníku.Takže nemusia dôjsť ani po 10 dňoch 😂
@aalzbetkaa nijak cakat, na vyvolavacku by som ani nesla, zbytocne hormony naviac
@jdvorka alebo blede rifle 😀
našťastie som takéto problémy nikdy nemala. mrcha prišla vždy tak ako mala a nemusela som riešiť žiadne injekcie ani nič podobné.
@eliskadad1 To napríklad ani ja... až teraz.Všetko je raz po prvý krát :D Ale ja to mám kvôli HAK.Aj keď tiež mi vždy prišli na čas.
@aalzbetkaa ďalšia krava do fóra
@lindabenzova neurazaj...jediná krava si tu Ty.
Počkať 14 dní ak nepríde jedine vyvolávacia. Skúsiť môžeš tu sprchu víno no málokomu to pomôže ak zaberie tak asi skôr len náhoda
@aalzbetkaa nevsimaj si ju. Dneska komentuje ako taka p*iča vsade
No ja mam tiez problem posledny rok. Dovtedy som mala pravidelne bez meskania a posledny rok jeden mesiac mam potom zase 2 mesiace nic tak idem da mi injekciu ktora mi aj tak nepomoze lebobmenzes nikde, potom pridu same odseba po dalsom mesiaci a teras zase uz 60dni mi meskaju. Tehotna podotykam niesom a mam 37rokov.je mozne ze mam uz prechod predcasny? Je pravda ze aj stresu mamposledne mesiace viacej ale myslite ze mozem mat predcasny prechod?
@chikita0000 na keď som to takto mala tak som mala cystu a musela som ísť na laparoskopiu....vyšetrenia máte všetko dobre?
@chikita0000 ano, mozes byt uz v prechode, stalo sa mi to iste aj ked o cca 2 rok neskor. Treba si dat urobit hormonalny profil nech vies na com si
mne teraz meskala 2 tyzdne. vyvolavacku som odmietla (nevidim v tom zmysel), par dni este pockaj. popremyslaj co ti posun mohlo sposobit. nenamahala si sa viac nez obvykle, stres???
Červené víno a tonic sa mi vždy osvedčili 😀
@elistek13 a do kedy by si tak cakala dokial pridu?
@aalzbetkaa iba raz som mala cystu ta potom zmizla sama, a teraz naposledy menzes nikde isla som lekarovi ale cysta tam nebola ziadna
@aalzbetkaa horúca sprcha na podbrusko, horúci kupel alebo červene víno