Ako privolať krámy?

aalzbetkaa
21. okt 2019

Ahojte baby...prosím vás ako si privolam Kramy? Mala som dostať v sobotu Ale ešte nič ....tehotná nie som! Ďakujem

natalindaaaaa
21. okt 2019

@aalzbetkaa horúca sprcha na podbrusko, horúci kupel alebo červene víno

ivca88
21. okt 2019

Aj keby si stojky na hlave robila, tak ti to nepomôže
To čo sa spomína vyššie robím každý deň a nič 😆
Menzes je riadený hormónmi.
Takže buď musíš čakať alebo si chod dať pichnúť vyvolávacku. To príde menzes do +- 5 dní.

natalindaaaaa
21. okt 2019

@ivca88 😀😀 Mne vacsinou ta tepla sprcha pomôže, ale každá žena je ina. Mne pichali vyvolávačku asi 3x, ale ms prišla aj tak asi až po týždni😔

tecko28
21. okt 2019

@natalindaaaaa správne, po vyvolavacke príde ms po 7-10 dňoch, je to hormonalna injekcia, tak to funguje

kliatana
21. okt 2019

@aalzbetkaa skus to vino a aj ten kupel, ale ja by som pockala, tak niekedy sa stane, ze meskaju je to normalna vec, kedze to riadia hormony ako pisali vyssie...

natalindaaaaa
21. okt 2019

@tecko28 ano?? A ja som ms čakala hned na druhý deň 😀 Ale to som si dávala ešte na strednej ked som bola. Ďakujem za vysvetlenie 😘

ada93
21. okt 2019

@aalzbetkaa mne väčšinou meškávajú zo stresu, keď pominie to obdobie, tak prídu. Teda musíš byť v pohode, daj si červené, alebo ríbezľové víno, horúcu vodu a poriadny sex :D Moje dni ešte cítia, keď sa chystám niekam na dovolenku, alebo pár dňový výlet :D Vtedy prídu zaručene ako naschvál :D

miriamik77
21. okt 2019

Mne pomáhalo červené víno. To keď som si dala dva dni predtým ako som mala dostať, tak som aj dostala 🙂

evkakozickova
21. okt 2019

@natalindaaaaa ahoj chcem sa ťa opýtať či si niečo platila za vyvolávačku

natalindaaaaa
21. okt 2019

@evkakozickova ahooj, niekedy mi sestrička dala z tých čo mala na ambulanci, niekedy som išla kupiť do lekárne a doniesla. Ale bola to mala suma

evkakozickova
21. okt 2019

@natalindaaaaa aha tak dobre ďakujem 😊

modrykoniicek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
modrykoniicek
21. okt 2019

Mne meškali 7... na 7 deň mi pichli vyvolávačku.Dnes je 11 deň po vyvolávačke a nič.Cvičila som, teplú sprchu si dávam každý deň.Ani nič necítim len ma raz za čas pichne vo vaječníku.Takže nemusia dôjsť ani po 10 dňoch 😂

elistek13
21. okt 2019

@aalzbetkaa nijak cakat, na vyvolavacku by som ani nesla, zbytocne hormony naviac

jdvorka
21. okt 2019

@ada93 zabudla si ešte na biele sexi prádlo, ja neviem ako to tá MS vie, ale keď si dám pekné biele prádlo, tak príde 😂😂😂

natalindaaaaa
21. okt 2019

@jdvorka alebo blede rifle 😀

eliskadad1
21. okt 2019

našťastie som takéto problémy nikdy nemala. mrcha prišla vždy tak ako mala a nemusela som riešiť žiadne injekcie ani nič podobné.

modrykoniicek
21. okt 2019

@eliskadad1 To napríklad ani ja... až teraz.Všetko je raz po prvý krát :D Ale ja to mám kvôli HAK.Aj keď tiež mi vždy prišli na čas.

lindabenzova
21. okt 2019

@aalzbetkaa ďalšia krava do fóra

aalzbetkaa
autor
21. okt 2019

@lindabenzova neurazaj...jediná krava si tu Ty.

zuzi0911
21. okt 2019

Počkať 14 dní ak nepríde jedine vyvolávacia. Skúsiť môžeš tu sprchu víno no málokomu to pomôže ak zaberie tak asi skôr len náhoda

veronikaszabova
21. okt 2019

@aalzbetkaa nevsimaj si ju. Dneska komentuje ako taka p*iča vsade

chikita0000
21. okt 2019

No ja mam tiez problem posledny rok. Dovtedy som mala pravidelne bez meskania a posledny rok jeden mesiac mam potom zase 2 mesiace nic tak idem da mi injekciu ktora mi aj tak nepomoze lebobmenzes nikde, potom pridu same odseba po dalsom mesiaci a teras zase uz 60dni mi meskaju. Tehotna podotykam niesom a mam 37rokov.je mozne ze mam uz prechod predcasny? Je pravda ze aj stresu mamposledne mesiace viacej ale myslite ze mozem mat predcasny prechod?

aalzbetkaa
autor
21. okt 2019

@chikita0000 na keď som to takto mala tak som mala cystu a musela som ísť na laparoskopiu....vyšetrenia máte všetko dobre?

tecko28
21. okt 2019

@chikita0000 ano, mozes byt uz v prechode, stalo sa mi to iste aj ked o cca 2 rok neskor. Treba si dat urobit hormonalny profil nech vies na com si

sspeed_cs
21. okt 2019

mne teraz meskala 2 tyzdne. vyvolavacku som odmietla (nevidim v tom zmysel), par dni este pockaj. popremyslaj co ti posun mohlo sposobit. nenamahala si sa viac nez obvykle, stres???

janynyna
21. okt 2019

Červené víno a tonic sa mi vždy osvedčili 😀

kristinaa300
21. okt 2019

@elistek13 a do kedy by si tak cakala dokial pridu?

chikita0000
21. okt 2019

@aalzbetkaa iba raz som mala cystu ta potom zmizla sama, a teraz naposledy menzes nikde isla som lekarovi ale cysta tam nebola ziadna

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz