Ahojte, som mamicka 2 deti a stale vaha okolo 45 kg, dost narocne pre mna je stale jest a som asi aj vyberava pri jedle, existuju nejake sirupy tablety ci kokteily? Mate nejaku skusenost co zarucene pomoze? Aj som zacala trochu cvicit ze aspon nejaky ten sval budem mat ale nejak vaha sa nepohla...Dakujem za kazdu radu.
@kittykat22 myslim stale jest aby som mala silu robit vsetko kolo domacnosti kedze som na Rodic dovolenke, a stale jest aby som pribrala, lebo ked jem normalne nepriberam...a chcem mat vyzsiu vahu aby som bola trochu silnejsia, mam hrozne chude ruky a cela som chuda a dost rychlo sa unavim pri beznej praci doma.
Moja trénerka povedala- sem tam mam aj takú skúsenosť, že niekto potrebuje pribrať. Odporučím jesť ovsené vločky a vyriešené. ( to povedala v programe chudnutia keď rozprávala čo s čím jesť kedy, ako cvičiť, aby zeny schudli ).
@irina29 Skús pangamin. Tiež som po pôrode mala váhu pod 50kg a pribrať som nijako nevedela. To už síce bolo dávno, ale užívala som vtedy Pangamin, ten mi bol doporučený a myslím, že aj trochu pomohol.
Aj ja mám ten istý problem...tiež som mala 45 kil lenže prišlo naročne obdobie a mala som 40 kil...teraz som pribrala kilo...Ale včera som si to tak poriadne všimla akože registrujem to už dlhšie... Včera bol ten den kedy som si dala 3 porcie cestovin a stále by som len jedla... samozrejme aj jogurt a take snacky... lenže podvečer som išla na záchod a celkom rýchlo to zo mňa vypadlo a potom o dve hodiny na to som bola dva razy hnačkovať...všimla som si, že vždy ked sa tak viacej najem tak hnačkujem. Samozrejme tiež chcem pribrať
Čim to môže byť?
Moja sestra mala dávnejšie tento problém. Nemohla ani za ten svet pribrať. Doktor ju začal posielať na vyšetrenia. Bola na štítnej aj na gastre, ale prosto nezistili nič, čo by to u nej zapríčiňovalo. Dal jej na gastre vtedy nejaké nutri nápoje, čo mali veľa kalórií, ale ani to jej nezabralo. Tak nejak časom sa na to prestala sústrediť a trápiť sa tým. Stále moc nepriberá, ale zmierila sa s tým. Keď tak kilo dve, potom ich zase zhodí a takto dokola.
ahojte pripnem sa ako mam pribrat mam 150 cm a 37 kg
@irina29 a neskusala si si nechat spravit krvny rozbor? Mozes mat malo vitaminu D. Ten casto sposobuje to, ze sa rychlo unavis. Mne ho predpisala imunologicka a super mi pomohol. Mala som hodnoty niekde -60% normalu. Vyrazne sa mi po jeho doplnani polepsilo.
ahojte pripnem sa ako mam pribrat mam 150 cm a 37 kg
@irina29 u mna zarucene plati ze akonahle mesiac - dva by so fungovala tak ze budem jest iba 3x denne vaha mi ide rapine hore. Akonahle jem 5-6 x denne mensie porcie chudnem a vahu si drzim
@akinom0077 ako je to mozne? Ja popri malom jem niekedy 3-4 krat, akoby som nemala cas na jedlo... A som unavena z toho ze musim jest dookola to iste, je to urcite aj moja psichyka, mala som viac stresu... Ale chcem strasne pribrat a uz som si kupila pangamin tak vyskusam. Dakujem dievcata za rady....to s tym vitaminom D moze byt tiez pravda ale momentalne nemam chut riesit doktorov ani pri syncekovi sa to neda.
@irina29 Zacni cvicit. Bud si nastuduj sama z netu ak si myslis, ze budes vediet sama vyhodnotit, ze co a ako bude pre teba ok alebo si daj urobit individualny plan od trenera, nemusis s nim trenovat iba nastavit plan. Technika je velmi dolezita, cize pozor na to, treba tomu aj aspon ako tak rozumiet, nie bezhlavo robit pohyby. Takyto cieleny pohyb ti urobi chut do jedla, a jest to co mas rada, a ako bolo sponenute, pridat bielkoviny na tvorbu svalstva. Netreba sa toho bat, svaly su fajn, formuju postavu, drzanie tela, pridaju na sile. Samozrejme, zacat zlahka. Zacat cvikmi s vlastnou vahou, casom pridat zataz, ci uz cinkami, expandermi alebo aj modifikaciou cvikov. Drepy, brusaky mas xxx druhov. To vsetko vies robit doma.
@irina29 a nemozes mat nejaky zdravotny problem? Ak musis jest aby si udrzala vahu aspon 45kg 🤔 Preco chces priberat?