Ahojte mamičky, som už 7 mesiacov po pôrode a som strašne chudučká až moc by som povedala :( nech zjem čo chcem od a po z nepriberiem ani gram. Nemám žiadne stresy babatko je pokojnučké s manželom vychadzame super takže neviem čo robiť, dakujem za každu radu 🙂 pekný den
prvy april bol vcera
ja verim sama som mala taky problem 😀 treba otehotniet 😀
ahoj, skus pravidelne jest a o trosku vacsie porcie ako jedavas 🙂
Ahoj.ja som tiež veľmi chudá amôžem jesť koľko chcem a ked sa mi už kúsok tuku uloží tak len do brucha.teraz chcem začať priberat na svalstve keďže inak mi to nejde.začnem cvičiť tak uvidím či mi to pomôže.držím palce vsetkym priberajúcim maminam ale i tým ktoré sa naopak snažia schudnúť
mne kedysi pomohli pangaminové tabletky...ale ak je to pre teba veľký problém obráť sa na odborníka na stravu...
odporúčam proteínové polievky (mám v albume) a koktejly, žiadne umelé farbivá a E-čka. Je to účinné, zdravé a lepšie ako nejaké tabletky. Ak máš, záujem, napíš mi kľudne IP 🙂
@stefka33, @strociatka To ma vie vzdy tak vytocit taketo prispevky. Nerozumiem, ci niekto nemoze mat aj opacny problem, furt sa riesi len chudnutie. Ja mam 42kg, ked som rodila mala som 53kg, teraz zavidite? Verte, ze nemate co.
ahoj. Neviem kolko merias cm. Lebo ja som bola strasne chuda tiez, trcali mi az bedrove kosti, mala som 52 kg pri 172 cm. Jedla som kolko som chcela, dokonca som chodila na vykrmne prazdniny k babke, ale nepriberala som. Po prvom porode som nepribrala ani gram, pocas tehotenstva som pribrala 8 kg, potom sup naspät na 52, to som mala 27 rokov, a teraz mam uz tretie dieta, 41 r., mam 61-62 kg, tak nejako som kazdym rokom pribrala kilo. Som stale stihla, ale mam konecne zadok, boky, /trocha aj brucho, ale to mi vobec nevadi/. Jedine, koho to minulo su prsia. :( Ale manzelovi to nevadi. 🙂
ja som tiez po porode este chudsia nez som bola, najviac to islo dole s vahou prave prych 7 mesiacov, potom sa to nastastie stabilizovalo, ale pribrat som nepribrala, odporucania od doktorov, ktorych som obehala su: castejsie jest mensie porcie, hlavne jedlo bohate na bielkoviny a tiez mi viaceri odporucili ukoncit kojenie (no som od porodu 1,5 roka, takze to aj idem stopnut)
To si asi nepomozes, si asi taky typ - moju znamu volaju kyselina, zje 2x viac ako jej muz, a je extra stihla a nic pre to nerobi. Na druhu stranu, mala som kolegynu, ktora sa tiez stazovala, ze nemoze pribrat, ale ked som ju tak sledovala cez den, tak na ranajky jablcko, na desiatu 1 jogurtik, na obed nejaky salatik - proste prilis vela zdravej stravy.
Teraz neviem či sa chváliš, alebo sťažuješ. 🙂