Ako pribrať?

michaela025
15. feb 2012

kazdy ma stymn problem ja mam inaksi nemozem pribrat priberem 2-3kg a rychlo ich zhodim este aj na vyse

liz_lemon
15. feb 2012

@michaela025 takyto problem ma aj moj priatel, zacal preto chodit do posilovne, kde mu trener ukazal vselijake cviky, a aj mu poradil, co jest
co si pamatam tak, mal jest tvaroh (pred spanim), kura, cottage cheese, teda hlavne vela bielkovin

michaela025
autor
15. feb 2012

@liz_lemon no to mi hovori moj muz nech snim zacnem chodit ze tam nechodia len tucny ale chudi tak spevnim stehna prsia ved to je najhorsie ze tvaroch a to co pisete nelubim este berem aj hormonalnu antikocepciu a nic kazda ze znich pribera no tomu neverim to si len sugeruju musim stym nieco robit aby som bola do leta fit niekto chce byt chudy a mi to mame zas opacne

liz_lemon
15. feb 2012

@michaela025 mas rychle spalovanie, tam asi nic okrem cvicenia a bielkovin nepomoze

marianka79
16. feb 2012

@michaela025 ani sa ti nečudujem pri troch detoch musíš asi riadne kmitať 🙂 máš pekné baby 😉

michaela025
autor
16. feb 2012

@marianka79
@liz_lemon no to ano mne rychlo spali tuky kolko krat vecer rano o 1 jem sladkosti blbosti a nic niektore zeny maju aj viac deti a su pevne a popritom ze nic nejedia priberaju asi zo vzduchu musim pribrat aspon 7kg ale ako je to tazke a ked davaju reklami na chudnutie mna ide porazit ja stym problem nemam

marianka79
16. feb 2012

@michaela025 inak mala som taký istý problém po porode išli kilá dole a aj navyše bola som doslova podvýživená pri výške 170cm som mala 50kg a bolo to už aj časom49kg 😨

michaela025
autor
16. feb 2012

@marianka79 no to hej aj ja ako slobodna bez detna som mala 50kg po porode som mala 42kg teraz mam 28rokou a vazim 46kg vyska 158cm aj prsia som mala vdeti vadsie ako som schudla mam ich aj mensie no aj preto ze som kojila ale aj s toho co som schudla a co pribrala si ci co sa stebou stalo no po rokoch idu kila hore ale ja potrebujem teraz nabrat 😅

marianka79
16. feb 2012

@michaela025 hej po rokoch to išlo hore a hlavne po rozvode 😀 teraz mám 57kg

michaela025
autor
16. feb 2012

@marianka79 urcite aj ten stres robi divi