Ahojte chcela by som sa opýtať ako by som pribrala užívala som Pangamin a teraz užívam Peritol a zatiaľ nič raz mám 59 kg raz 58,5kg chcela by som aspoň na 61kg vážim sa skoro každý deň a stále nič práve menej bola som aj na krv všetko Ok poradíte mi? Asi by som sa nemala vážiť každý deň
viac bielkovin a silove cvicenie, priberies do svalov..viac oddychu a viac tukov v strave (oriesky, smotana, maslo), priberies aj do zasob.. mala som kedysi kolegynu a kazdy vecer si varila bud puding zo slahackovej smotany namiesto mlieka alebo si vymiesavala tvaroh s mascarpone. Skusala som to aj na mojich detoch a oni to sice spapali, ale na hooodne dlho z toho neboli hladne, tak nakoniec to u mojich deti velmi efekt nemalo. Kolegyni sa podarilo malilinko z toho pribrat..
@eli263 navýšiť sacharidy + bielkoviny, mať vyšší príjem kcal ako výdaj, ale naozaj vyšší. Keď sa budeš v strave pozorne sledovať, tak priberieš. Vlastná skúsenosť
To zas??? V kuse riesis 1-2 kila?
@asocial asi si ma s niekým mýlite
@simsalabim asi si ma s niekým mýlite
@julovka8 160 cm
@asocial asi si ma s niekým mýlite
@eli263 toto si tiey ty https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/kolisanie-vahy-3/
@simsalabim mýlite sa
100 percent si to ty. Ziadna zena, ktora je realtivna nizka, ma 160, si hadam nemysli, ze 60 kil je malo k takej vyske. Ziadna NORMALNA zena. Skor by si mala vahu znizit. Je to nejaka uchylka v tvojom pripade. Nevaz sa.
@asocial mýlite sa určite ale je to váš názor
Pri vyske 160 cm by si mala mat 50-52 kilo nad 60 uz bude fajna moletka, treba psychiatra stale riesit dokola pol kila nieje v hlavicke normalne
58kg sa ti pri vyske 160cm zda malo???Podla mna je to normal vaha. Ale Vsetko zavisi od rozlozenia tuku, svalov. Cvicis, sportujes? Vtedy mozes vyzerat chudsie a mat viac kil.
Ako pribrat?? Neriesit to hlavne, nevazit sa stale. Co by ine dali za tvoju vahu. Pokial nemas ziadne zdravotne problemy, absolutne by som to neriesila
@zuzubb007 ja to mám v hlave v poriadku takže ma neurazajte
@zenulkaaa nie necvičím a žiadne zdravotné problémy nemám
@eli263 Od 48kg po 63g je pri tvojej vyske optimalna vaha. Ak sa citis dobre pri 61kg, pokojne na tu vahu priber, nepocuvaj ine zeny. Ja mam 170 pri 70 sa citim najlepsie (aj prsia mam vtedy akurat, ani brucho mi netrci)..teraz som pribrala 2kilecka a uz citim, ze musim to zhodit, aj brusko mi vytrca - ale len po cca 70. Pri 67 som mala ja splasnute prsia a aj strhanu tvar napriklad.
@zuzubb007 ja mám 157 cm a vážim 56-58 a nie som žiadna moletka.
@eli263 co ma najviac kalorii na sto gramov to treba jest, kakao, orechy, olej, sukor
@dadis a poradíš mi ako mám pribrať naspäť? Užívam Peritol a zatiaľ nič aj Pangamin som užívala ale len krátko možno je zlé že sa stále vážim a tým som v strese
@kvetinka75 tak sorry ja mam 177 a 61 kilo a mam nabeh na mega rit, je to vec pohladu
@zuzubb007 nie, je to vec postavy a tá záleží aj na tom, akú máš stavbu tela a aj či máš telo spevnené, či cvičíš alebo nie. Kamarátky mám podobnej výšky aj váhy a žiadna nie je moletka. Od nej máme všetky ďaleko. Možno len ty vidíš tú veľkú riť a potom sú ženy ako prútik a vymýšlajú kraviny, lebo sa vidia tlsté
@eli263 kazdy den balik chipsov.tabulku cokolady ale bo par kolacov napit sa pepsi neverim ze neoriberies...plus co normalne jes samozrejma..ja mam 45 rokov 158 cm a 54 kil a chcela by som schudnut no uz vekom to nejak ide tazko. Ak by som si dala kazdy den tie chipsy cokoladu pepsi za mesiac sa gulam
Posledná veta je odpoveď.
A kým nezmeníš jedálniček, tak ti nepomôžu žiadne tabletky.