Ako pribrať?

7. máj 2023

Mám 160cm výšku a vážim 38 kg mám 29 rokov a dve deti
Mám veľmi chudé nohy ruky v tvári som chudá a celkovo 😔😔Baby poraďte mi ako to zmením jem malo áno priznávam jem malo a častejšie . Zdravotné som NATO dobre bola som na všelijaké vyšetrenia všetko je ok . Môj lekár vraví že je to v genoch a že priberiem vekom lenže ja chcem pribrať teraz ľudia na mňa pozerajú ohovárajú na dedine veď viete ako to chodí a celkovo sa s toho už cítim zle. Oblečenie si kupujem už na dievcenskom /detskom . Prosím o vsetke rady ďakujem

januska12323
7. máj 2023

Najprv začni normálne jesť, potom môžeš pridať svalové cvičenia.

matullienka
7. máj 2023

Asi len pridať na tej strave aj keď to bude ťažké jednoducho sa premôcť

martinkatinka
7. máj 2023

Najdi nutricneho poradcu, ci proste takeho, co ti to vie vypocitat.....
Inak, ja nam teraz 49, predtym dlhe roky 45 a veru, mohla som robit cokolvek, nepribrala som..... Zdravotne problemy nejake mam, ale nesuvisia s travenim.

micusa2222
7. máj 2023

bez nutričnej a dobrej stravy nikdy nepriberieš !

walentina7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
obleckodogymu
7. máj 2023

Veľa papať, silovo cvičiť. Ideálne na začiatok trénera a asi aj niekoho na zostavenie poriadneho jedálnička 😊Ja som pribrala 10kil touto cestou a nemenila by som nikdy 😊

joannita
7. máj 2023

Pribrala som az po 40tke. Predtym si niektori ludia mysleli ze som anorekticka 🤷‍♀️ a pritom som zjedla viac ako dvaja chlapi.
Tebe je prirodzene byt chuda, asi s tym nic nespravis. Pises ale ze malo jes, tak toto zmen a hned pojdes o 2kg hore uvidis.