Ako pribrať?

11. mar 2023

Ahojte vedeli by ste mi poradiť ako pribrať skúšala som už všetko a nič, počula som aj o gaineri pri cvičení je to možnosť?

loliki
11. mar 2023

Dobre sa najesť každý deň. B komplex. Vyšetrenie štítnej žľazy. Napísala si málo info, čo pre to robíš.

sarahka
11. mar 2023

Ahoj skús užívať nutri drinky. Mne osobne pomohli. Je to síce trosku drahšie ak to uzivas pravidelne ale dá sa to aj od dr vypýtať na recept .. ak máš dobru doktorku 🙂 je to určené pre ľudí ktorí nevedia prehĺtať alebo pri problémoch s jedením , ale mne to odporučili cisto na pribratie a pomohlo .. kúpiš v lekarni

torrente
11. mar 2023

Stačí taký nezdravý životný štýl ako vediem ja 🙂

palculienka40
11. mar 2023

Zalezi ci mas dake tazkosti. Ja som os isteho casu bola akp twigi. A zistili mi alergiu na mlieko a obilniny. Po dvoch rokoch prisnej diety sa to postupne zacalo naberat a nepomohol ani bkomplex. Ked sa nevatrebava v creve. Priicny mozu byt rozne.

dzulli1980
11. mar 2023

A bola si na vyšetreniach? ... môže to byť alergia, intolerancia na niečo atď. ... mám kolegyňu, ktorá doslova žrala, čo videla a furt bola ako špageta, nevedela pribrať ... zistili je pásomnicu.

torrente
11. mar 2023

@dzulli1980 tykokso to by som chcel! Mohol by som žiť nezdravo, fastfoody a coly pred TV bez pohybu a nepribral by som.

jana_435
12. mar 2023

Ak nemas ziadne zdravotne problemy, tak sa s tym jednoducho zmier. Zdravy zivotny styl, cvicenie, strava, dostatok spanku a psychicka pohoda. To by malo byt na prvom mieste. Viem presne, co riesis, lebo cely zivot som chuducka. Ale ak to tak raz mame dane, tak to pribratie je limitovane.