Ako ste s tým skončili? Co vás donútilo? Ja musím kvôli vysokému tlaku
@lucia851 Kvoli detom, kvoli zdraviu, kvoli financiam, kvoliu tomu ze je to nemoderne, kvoli tomu ze okoliu smrdis….
Tych kvoli je vela a niekmu nestaci ani tisic argumentov, ale vsetko je to v tvojej hlave. Ak chces, tak nepotrebujes argument a prestanes.
Ja tvrdim ze kazda zavislost ta robi neslobodnou. Je to na Tebe. Drzim palce 🍀
Ja som prestala kôli tehotenstvu, odvtedy som fajčila asi dva mesiace potom mi to už vadilo tak som prestala, prišlo druhé tehotenstvo a po ňom som si sem tam na nervy s mamou zapálila...začali problémy s tlakom a štítnou žľazou to je dôvod 1 prečo nezacnem a druhý ten, že tie cigarety su už kurva drahé 🤦 to radšej deťom doprajem celodennú herňu 😆
@lucia851 skončiť zo dňa na den.
mne sa cigarety zacali hnusit a prestali mi chutit.. tak som po X rokoch do dna na den prestala.. a ten stav co som chcela prestat som mala asi rok aj volaco ze napr dofajcim krabicku a uz nekupim, alebo od pondelka koncim.... no a potom jeden den naozaj konec.. a tatka som odnaucila fajcit tak ze presiel na vaping - chuti to voni to, je to len para a ma to bez nikotinu
Zdravie ma donutilo, zly dych pri bozkavani a tiez zubny kamen na zuboch. Je to otrocina, fajcit.
Frajer prestal tak, že si začal dávať orálny tabak - tie vrecúška
@lucia851 tak o to vacsi dovod okamzite prestat. Pluca a pecen maju dobru regeneracnu schopnost, len vydrzat.
Myslíte že fajčenie zhoršuje aj úzkosť?
Tejotenstvo ma donutilo...zistila som ze som tehotna tak som sla na balkon s tym ze idem na poslednu...a utala..dost mi pri prvotnom soku a ked som mala sialene chute pomohlo ist si umyt zuby
Ak ta nedonuti skoncovat s tym zdravie, tak neviem uz co ine by mohlo. Najlepsie je sa proste zatat a dalsiu si nezapalit. Isto nie postupne s tym prestavat a obmedzovat to. Jednoducho sa musis zatat.