Ako prestať fajčiť?

lucia851
25. aug 2021

Ako ste s tým skončili? Co vás donútilo? Ja musím kvôli vysokému tlaku

snehulienka639
25. aug 2021

Ak ta nedonuti skoncovat s tym zdravie, tak neviem uz co ine by mohlo. Najlepsie je sa proste zatat a dalsiu si nezapalit. Isto nie postupne s tym prestavat a obmedzovat to. Jednoducho sa musis zatat.

kvietok173
25. aug 2021

@lucia851 Kvoli detom, kvoli zdraviu, kvoli financiam, kvoliu tomu ze je to nemoderne, kvoli tomu ze okoliu smrdis….
Tych kvoli je vela a niekmu nestaci ani tisic argumentov, ale vsetko je to v tvojej hlave. Ak chces, tak nepotrebujes argument a prestanes.
Ja tvrdim ze kazda zavislost ta robi neslobodnou. Je to na Tebe. Drzim palce 🍀

laila22
25. aug 2021

@lucia851 ja som prestala takto pred rokom, zo strachu z covidu... Už rok nefajčím, ale ešte by som sa chcela zbaviť sladkostí a to mi nejde....

rik01lulaka
25. aug 2021

Ja som prestala kôli tehotenstvu, odvtedy som fajčila asi dva mesiace potom mi to už vadilo tak som prestala, prišlo druhé tehotenstvo a po ňom som si sem tam na nervy s mamou zapálila...začali problémy s tlakom a štítnou žľazou to je dôvod 1 prečo nezacnem a druhý ten, že tie cigarety su už kurva drahé 🤦 to radšej deťom doprajem celodennú herňu 😆

eternity24
25. aug 2021

@lucia851 skončiť zo dňa na den.

ebaja
25. aug 2021

@lucia851 Mne pomohli náplaste.Nie sú zázrak,ale podpiria.Zmiernia abstinenčné príznaky.Človek musí naozaj chcieť,ale naozaj.A zo dňa na deň.Po mesiaci som si na cigaretu ani nespomenula.Tešila som sa,že nesmrdím😁A ušetrím.

merynka33
25. aug 2021

mne sa cigarety zacali hnusit a prestali mi chutit.. tak som po X rokoch do dna na den prestala.. a ten stav co som chcela prestat som mala asi rok aj volaco ze napr dofajcim krabicku a uz nekupim, alebo od pondelka koncim.... no a potom jeden den naozaj konec.. a tatka som odnaucila fajcit tak ze presiel na vaping - chuti to voni to, je to len para a ma to bez nikotinu

brita7777
25. aug 2021

Zdravie ma donutilo, zly dych pri bozkavani a tiez zubny kamen na zuboch. Je to otrocina, fajcit.

oli18
25. aug 2021

@lucia851 vysoky tlak je malo, aby si prestala?

petulka2021
25. aug 2021

Frajer prestal tak, že si začal dávať orálny tabak - tie vrecúška

lucia851
autor
25. aug 2021

@oli18 nie nie je, zle sa mi dýcha tak pľúca mam v ťahu asi tak už to do úst nedám

kvietok173
25. aug 2021

@lucia851 tak o to vacsi dovod okamzite prestat. Pluca a pecen maju dobru regeneracnu schopnost, len vydrzat.

lucia851
autor
25. aug 2021

Myslíte že fajčenie zhoršuje aj úzkosť?

marlent
25. aug 2021

Tejotenstvo ma donutilo...zistila som ze som tehotna tak som sla na balkon s tym ze idem na poslednu...a utala..dost mi pri prvotnom soku a ked som mala sialene chute pomohlo ist si umyt zuby

bororka
26. aug 2021

@lucia851 mne pomohla biorezonancia. A teraz tehotenstvo.