Ako prestať fajčiť?

lucia851
21. mar 2020

Ahoj ako ste prestali fajčiť?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denden77
21. mar 2020

@ptmt1011 otehotnela som 😉

selest
21. mar 2020

Mne pomohlo nezapalit si.. proste vzdy ked som uz mala chut som si povedala ze neskor, pomahalo tiez cmulat slamku alebo sparatko, trosku to oklamalo hlavu.

krisbar
21. mar 2020

Proste prestat. Krasne to opisal minule jeden psychoterapeut. Je to ako vlna ktora pride a bud treba zacat robit nieco ine alebo ju proste preckat. Je to vela o vnutornej motivacii a nastaveni mysle.

caroline_
21. mar 2020

Z jedného dňa na druhý. Proste som si povedala ci fakt chcem stále smrdiet, strašne mi vadilo keď som mala čisté oblečenie, umyté vlasy, parfém a dala som si cigu a smrdela som ako z pajzlu, aj z dychu mi to bolo cítiť, žuvačka to neoklame :D potom som si povedala ci fakt chcem byť taká vráskava ako ženy z okolia co poznám co fajčili, tiež je to strašne nezdravé a ide to do peňazí. Mala som viac proti ako za a teda prestala som zo dňa na deň. Normálne som vyhodila krabičku do koša. A predtým keď som fajčila mi zápach z cigariet nevadil, no keď som prestala, ma z nich zacalo skoro napinat, a teraz keď ide niekto predomnou co fajčí mam pocit ze sa zadusim...a fajčila som od 14 do asi 19-20. Ale nikdy som nebola nejaká tuhá fajciarka, väčšinou tak 5 cigariet denne ale len keď som niekde bola, keď som bola doma som nemala potrebu fajčiť. Ale jasne, keď sa pilo padla aj skatulka :D ale my sme s manželom prestali spolu zo dňa na deň piť aj fajčiť :D

caroline_
21. mar 2020

@caroline_ fuha som sa rozpisala :D to bude tou korontenou :D

lentilkaxxx
21. mar 2020

Partner zarytý nefajčiar 🙂 Som z tých, čo si v živote z cigarety ani nepotiahli, takže partneri museli akceptovať, že akonáhle čo i len zacítim niekde ten smrad, je zle. S bývalym som to dlho nevydržala kvoli cigaretám, celú dobu som mala hnusné afty. Predbývaleho priateľa aj manžela som hneď dotiahla do anitinikotínového centra do Martina a už v ten deň bolo po probléme. Síce pribrali, lebo naraz im chutilo asi tak ako mne v tehotenstve, ale inak pohoda. Od narodenia mi bolo vštepované, že fajčenie je prejav najnižšej sociálnej vrstvy (viď bezdomovci). Akonáhle aj svokor smrdel od cigariet, musel klusať peši alebo hľadať náhradný spôsob dopravy. Ani do bytu som ho nepustila. 🙂

sara07
21. mar 2020

prečitaj si ako korona virus zasiahne pluca, a teraz ked máš zdravé pluca, lahšie reaguju aj sa regeneruju, len zdrave uvadzaju že ak bude važny priebeh tak sa nefajčiara budu regenerovat rok ,
skus si každý den znižovať dávku začni jednou, potom dve a postupne znižuj dávku nikotinu , alebo každé dva dni ich znižuj, ked to nedávaš nárazovo pevnou volou že to sekneš

modrykoniicek
21. mar 2020

Proste prestaneš a hotovo.
Píše ti fajčiarka ktorá dokáže prestať kedy len chce.
Fajčila som..prestala na 3 roky.A teraz fajčím jednu za deň, dve, niekedy ani jednu.

Buď chceš alebo nie. 🙂

oli18
21. mar 2020

Mm videl v múzeu v liehu naložené pľúca fajčiara a v druhej nádobe nefajčiara. Vyšiel von a hodil cigarety do koša, Nikdy sa k fajčeniu nevrátil.

lucia851
autor
22. mar 2020

To sa nedá hneď prestať radšej postupne znižovať, som potom nervózna jak pes

darymorka
19. jún 2021

@oli18 stará téma,ale nevieš mi prosím povedať v akom múzeu to bolo? Ďakujem

oli18
19. jún 2021

@darymorka už tam určite nie sú. mm má 64r a videl to, keď bol vojak v 1975r😉

darymorka
19. jún 2021