Ako prestať fajčiť?

kajamatus
14. mar 2013

Aké sú Vaše skúsenosti ? Pomohli Vám žuvačky , naplaste NiQuitin ?

prasiatko30
14. mar 2013

tehotenstvo - zakazdym ked som zacitila cigaretovy dym sa mi obracal zaludok. odvtedy uz 7 rokov sa mi vidi som nefajcila

zuzulica
14. mar 2013

@kajamatus Mojej mamine pomohli náplaste,dokonca ani nemusela toľko lepiť ako písali,stačilo jej jedno balenie z každého-oni sú od najsilnejších po najslabšie.Ale hlavne musíš chcieť!

misza1
14. mar 2013

me pomohlo ze dne na den s tim seknout, odjeli jsme na par dni mimo domu, takze jine navyky a vydrzeli jsme i s manzelem. bylo to krute, bylo i par myslenek na poruseni, ale ted po roce a 2 mesicich jsem stastna ze jsme se udrzeli🙂

zuzka444
14. mar 2013

Moj pritel bol tuhy fajciar ku koncu skoro az 2 skatulky fajcil...a nic si nekupoval ziadne zuvacky ziadne naplasti nic...podla mna je to hovadina...a jednoducho si povedal ze prestane fajcit a teraz uz 3 roky nefajci...je pravda ze prvy tyzden bol kryticke cely ho radsej prespal aby na to nemyslel ale potom uz bolo fajn 🙂..staci len pevna vola a podpora..a poznam viacerych co len tak prestali bez priciny len sa tak rozhodli a bolo...aj moja teta ta facila dlhee roky a zo dna na den prestala a uz nefajci 4 roky...jednoducho len treba chciet nic viacej 🙂..drzim palce a nespoliehaj sa na naplaste a zuvacky spolihaj sa na seba.

graceful9
14. mar 2013

@kajamatus mne pomohla antikoncepcia...kombinácia hak a ciga= také nevoľnosti ako nikdy predtým
...ale zas dať si hak kvoli tomu je somarina...svagrinej pomohli žuvačky nicorette...ale treba hlavne chcieť ;)držím palce nech sa ti to podarí ;) dôležitá je aj podpora okolia...

prasiatko30
14. mar 2013

@zuzka444 presne seknut zo dna na den - mm tak tiez sekol bez naplasti zuvaciek a akychkolvek inych nahrad - ale ja si myslim ze jemu velmi pomohlo to ze tu zakazali fajcenie v restauraciach a baroch - absolutny - lebo on prestaval aj skoro rok uz bol bez fajcenia potom sme isli niekam na obed/veceru so znamymi a jasne ked dve -tri hodiny sedis pri niekom co ti vyfukuje do tvare jednu cigu za druhou tal to musis mat setsakramentsky pevnu volu aby si to vydrzal a tak sa vzdy k tomu vratil lebo vsak si zapalim len jednu, len pri obede , len ked ideme ai niekam sadnut, potom uz aj v robote. A potom uz aj kazdy den takto ho v tej delikatnej faze cca 6-7m po skonceni, nikto nedrazdil a toez nikto sa neozastavuje nad tym ze nefajci alebo fajci a hlavne nefajci nikto a tak teraz sa uz drzi skoro 3 r sa mi vidi🙂

daniella224
14. mar 2013

aj podla mna je najlepsie seknut zo dna na den ...ja uz za par dni mam rok co nefajcim🙂 sekla som zo dna na den dofajcila vecer poslednu cigu xo som mala a viac som si uz nekupila:D zo zaciatku som zacala cvicit aby som nato nemyslela a hlavne sa neprezierala to mi pomohlo .....ja som fajcila od 16tich do svojich 26rokov pomaly krabicku denne a teraz som stastna ze uz nefacim a ani uz nezacnem dufam🙂)))usetrim peniaze aj svoje zdravie......pomohla mi aj veta ze.... nielen ze si nicis svoje zdravie este si aj zato riadne zaplatis aby si si znicila zdravie!!!kazdy rokom viac a viac stoja ...radsej si kupim teraz dobru kozmetiku oblecienie alebo kvalitnu stravu🙂)))

zuzka444
14. mar 2013

@prasiatko30 presne tak zo dna na den je to najlepsie lebo ked si bude.hovorit a zajtra a este jednu a tak..tak nikdy neprestane.jednoducho treba seknut a dovidenia...fakt spoliehat sa na seba nie na zuvacky a naplaste..to je len reklamny drahy tah...mojmu priatelovi ich raz kupila mama a nic sa nedialo fajcil tak isto :D..

lujza123
14. mar 2013

Ja som skusala mozne nemozne a jedine co pomohlo bolo tehotenstvo a kojenie. No ako som prestala kojit zas v tom lietam..truuba

jfd
14. mar 2013

Žuvačku jsem nalepila na hrnek s kánou, náplasť jsem měla na lopatce a jstejně jsem si ke kafi dala cigu. ještě jsem teda zkusila tu elektronickou cigu, prvotní investice je celkem masakr ale trochu to pomáhá, že čék nastřelí ten nikotina aspoň nesmrdí. ale ciga je ciga

barcelona94901
14. mar 2013

@kajamatus bioharmonia 😉

kajamatus
autor
14. mar 2013

Dievcata dakujem moc za Vase skusenosti a rady. 🙂 ............
@barcelona94901 o co ide v bioharmonii ?

monci8888
14. mar 2013

ja som prestala fajcit z minuty na minutu.. proste.. som si povedala, že "toto bola posledna" a bola 😀 nic ucinnejsie ako chciet nepoznam.. lebo kto nechce prestat (myslim naozaj prestat), tak moze mat naplaste, zuvacky a triky ake chce....

dudkaaa
14. mar 2013

Ja som prestala po preflamovanej noci. Bolo mi strasne zle,o jednej poobede som zahasila poslednu.odkladam si peniaze co by som minula na cigi.uz mam 1500eur a to ma drzi aby som nezacala znovu.mam v plane ist za fajciarske na dovolenku na kubu 🙂

rora
14. mar 2013

ja som si tiez jednoho dna povedala aka je to somarina, a to som bola niekolko rocny fajciar, este som do toho aj zistila ze som tehotna - nebolo viac o com, uz sa na cigaretu ani nepozriem

chymenitta33
14. mar 2013

Ja som tiež z minuty na minutu...urobila som si test konečne to vyšlo a vybavené 🙂
ked mal malý nejako 2 roky som začala znovu...a momentalne nefajčím druhý týžden 😉 Mne to nerobí problém ja som nikdy nefajčila, hned rano alebo tak boli dni ked vobec aj viac dní...takže mala som to lahšie 😉
Držím palce 🙂

123zuzana
14. mar 2013

@kajamatus ja som prestala po 8 rokoch z jedneho dna na druhy povedala som si ze chcem mat zdrave deti a aj do penazi to islo a uz nefajcim 4 roky teraz mam krasnu 2 rocnu dcerku a som stastna ani ma to k cigam vobec netaha aby som si zapalila a to som fajciarmi obklopena.. chce to len a len pavnu volu najhorsie su prve dva tyzdne a potom to uz ide.. 🙂

barcelona94901
15. mar 2013

@kajamatus tam sme prestali my fajčiť🙂 http://www.bioharmonia.sk/ ,už je určite veľa toho v každom meste asi,
je to biorezonancia ,no my sme prestali priamo v bioharmonii ,prišli sme,zapálili sme si na terase,potom si zobrali tie "špaky" dali ich do nejakeho pohárika, dáš si nohy,ruky na tie "platničky " a pozeráš video ,rozprávaš sa..my sme mali rozné prístroje..starší a novší model asi,moj priateľ vtedy mal aj niečo v ruke,nejaku guličku tuším..inak pohoda ..netrvá to dlho,tam nič nebolí..
my sme boli priamo tam,tam sme platili o 20eur na hlavu viac než je bežné,bolo tam dosť náročne nájsť aj termín a potom známa bola tu v nr,myslím že okolo 50eur platila..viem ,že aj známy bol s partiou okolo 30 eur platili..neviem aké su teda teraz ceny

kajamatus
autor
15. mar 2013

@barcelona94901 je to aj v nasom meste super 🙂

barcelona94901
15. mar 2013

@kajamatus nám predtým teda náplaste ani žuvačky nepomohli,ani pevná vola ,nič..moj priateľ mal náplasť na ruke a zapálil si ,čo ja som sa bála ,že ho klepne ,so žuvačkami to isté.. 😀 on mal vtedy dosť stresujucu prácu,lietačky..káva-cíga..
ono nie každý má pevnu volu,moj otec prestal tiež tak fajčiť,len si povedal,že nefajčím a nefajčil ,my nie ,my sme boli čisté prípady ,preto som tu cenu v bioharmonii neľutovala,.ked si predstavím čo sme mesačne dali za cígy,,,a ročne ..ja ani nie,ale moj priateľ veľa ...jeho kolega ten dostal od detí elektronicku cigaretu,aj tu sme mali 😀 pretože jeho kolega s tou cígou elektronickou prestal fačiť,potom známy si tiež kupil na vianoce a on svoje fajčenie uplne obmedzil.zapáli si dve cígy ,ráno ku káve a po obede..predtým fajčil veľa .ja neviem,nás to nejak neoslovilo..preto som bola rada,že sme našli tu biorezonanciu,neviem čo by nám pomohlo ,nie všetci maju pevnu volu,sebazapretie,prácu bez stresu ,atd ,,ako chudnutie,niekto sa zaprie,povie si,cica nežer a nežere,niekto cvičí,iný drží diétu..atd

beethoven
16. mar 2013

je to hlavne o voli. ak sa rozhodnes prestat fajcit musis si za tym stat a nerobit ziadne ustupky. ked sa ti to podari, uvedomis si, aku chybu si robila (myslim pre svoje zdravie), ked si volakedy fajcila. Drzim ti palce

ekira
16. mar 2013

ja som prestala pred 3 tyzdnami.ochorela som a tak som si povedala ze to skusim.v krabicke som mala este 15 cigariet,zahodila som ich s usmevom na tvari.kupila som si nikotinove zuvacky.doteraz som ich zjedla iba 6. od minulej nedele mi postaci uz klasicka zuvacka .musis si najst nieco,co ta zamestna .a dala som sa na detox.a vobec nemam chut na sladke 🙂
ps:odkladam si tyzdenne 6 euro .tolko stoja LM u nas v holandsku.za rok to bude pekna sumicka a prekvapim rodinu 😉

zipsy
26. sep 2013

biorezonancia pomohla aj mne, najprv na 3 roky, a teraz som zas zacala, pol roka fajcila, tak som sla znova, kvoli malemu... a nefajcim 3. den 🙂

zabka788
19. jan 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Tiez by som chcela prestat fajcit- dali sme si s muzom vyzvu, ze to tento rok uz konecne dame! :D tak dufam ze sa zadari

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prevenar
21. jan 2017

@kajamatus ..po poslednej cigarete, ktoru mas doma si uz do konca zivota nekupis / od nikoho nezoberies dalsiu. tak prestanes fajcit.

anickaaa6aaa
22. jan 2017

Žienky nasla som túto tému.. už dlho rozmýšľam že prestanem fajčiť.. nejako sa neviem odhodlať. Prestala som na nejaký čas keď som bola tehotná ale potom som postupne začala zas :( cigu mam na odreagovanie.. neviem ako prestať. Naposledy som sa potila..prve týždne kým sa asi telo zbavovalo toxinov..bojim sa ze budem nervózna z toho ze moc priberem :( ako to išlo vám keď ste prestavali? Dakujem

anulienkalenka
25. jan 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Ja môžem doporučiť niquitin tabletky, naplaste som neskusala- lekarnicka mi poradila radsej tabletky, ze je to praktickejsie uzit par tabletiek kazdy den 🙂 a suhlasim, mne pomohli, nemala som moc nejake abstinencne priznaky, a celkovo to slo tak nejak lahsie

zabka788
25. jan 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Super, dakujem za seba za pozitivne reakcie a skusenosti :D ja fakt evrim, ze tento mesiac sa to uz podari :D

miroslav7
5. feb 2017

Ja fajčim asi 4roky s prestavkami ake neviem sa stoho dostat už neviem čo ....