Ako ste sa donútili s tým skoncovať?
1x som otehotnela. 2x prisla korona a nemali sme peniaze. 3x som sla na bielenie zubov a drzalo ma to najkratsie-3 mes... teraz zasa fajcim ale planujem druhe tehotenstvo. V decembri zacinme na tom pracovat. Momentálne som zistila ze cigy stoja uz 5e, tak dofajcim tie dve krabivkyvo mam a zavinam brat kyselinu listovu- kvoli planovanemu tehotenstvu. Inak to nevidim. Dokazala som tolkokrat, ale udrzat je to pre mna tazsie.robim casnicku a povedzme si, kto v gastre nefajčí, nema prestavku 🤭🥲
@lucia851 každý rok ti radia ako 🙂
Nastudij si, co všetko to spôsobuje, napozeraj si videa o chorých na rakovinu pľúc napr. A nebudeš chcieť aj ty tak dopadnúť. A šetrí si peniažky na iné veci, ved to je neskutočne drahé, to ak dáš krabičku denne,, máš 150eur voľných.
jedného dňa som zahodila krabičku s cigaretami a viac som nekúpila
Pevná vôľa nič iné.Muz mal vyšší tlak zahodil cigarety a 7 r nefajčí.Vyfajcil denne krabičku
Vyhodit cigarety a nezapalit si.
Seknuť s tým nastálo, žiadne že obmedziť na začiatku....to nepomôže.. prvé 2 týždne kritické som sa nezdržiavala pri fajčiaroch,potom už mi cigarety nechýbali,cez 2 roky nefajčím
zakazdym ked som mala chut si ist zapalit, som isla von sa prejst, ked mi to zacalo extremne zasahovat do casu, do dna, tak som to ozaj prehodnotila 😀
Zameniť zlozvyk za zdravý zvyk.