Ako prestať fajčiť?

lucia851
26. sep 2023

Ako ste sa donútili s tým skoncovať?

xsimonkax
26. sep 2023

Zameniť zlozvyk za zdravý zvyk.

adeladulova
26. sep 2023

1x som otehotnela. 2x prisla korona a nemali sme peniaze. 3x som sla na bielenie zubov a drzalo ma to najkratsie-3 mes... teraz zasa fajcim ale planujem druhe tehotenstvo. V decembri zacinme na tom pracovat. Momentálne som zistila ze cigy stoja uz 5e, tak dofajcim tie dve krabivkyvo mam a zavinam brat kyselinu listovu- kvoli planovanemu tehotenstvu. Inak to nevidim. Dokazala som tolkokrat, ale udrzat je to pre mna tazsie.robim casnicku a povedzme si, kto v gastre nefajčí, nema prestavku 🤭🥲

buberova
26. sep 2023

Určite aj v týchto témach načerpáš inšpiráciu🙂

isadoraisa
26. sep 2023

@lucia851 každý rok ti radia ako 🙂

hortenziaj
26. sep 2023

Nastudij si, co všetko to spôsobuje, napozeraj si videa o chorých na rakovinu pľúc napr. A nebudeš chcieť aj ty tak dopadnúť. A šetrí si peniažky na iné veci, ved to je neskutočne drahé, to ak dáš krabičku denne,, máš 150eur voľných.

pkgirl30
26. sep 2023

jedného dňa som zahodila krabičku s cigaretami a viac som nekúpila

eliska13
26. sep 2023

Pevná vôľa nič iné.Muz mal vyšší tlak zahodil cigarety a 7 r nefajčí.Vyfajcil denne krabičku

vanilkovazmrzka
26. sep 2023

Vyhodit cigarety a nezapalit si.

kacenocka2
26. sep 2023

Seknuť s tým nastálo, žiadne že obmedziť na začiatku....to nepomôže.. prvé 2 týždne kritické som sa nezdržiavala pri fajčiaroch,potom už mi cigarety nechýbali,cez 2 roky nefajčím

yna1
27. sep 2023

zakazdym ked som mala chut si ist zapalit, som isla von sa prejst, ked mi to zacalo extremne zasahovat do casu, do dna, tak som to ozaj prehodnotila 😀