Ako prestať fajčiť?

10. sep 2023

Ako ste prestali fajčiť ?

obkladac
10. sep 2023

Môj dedo fajčil od dvanástich, doktor mu povedal v sedemdesiatke že keď neprestane tak zomrie, na druhý deň už nefajčil.

petronellla87
10. sep 2023

Raz som sa po praci nezastavila v trafike po cigy a uz to bolo😁

lilizzachy
10. sep 2023

S pomocou nicorete sprej

juliacenc
10. sep 2023

Tehotenstvo

katica06
10. sep 2023

Svokor , po tom čo mu deti povedali strašne smrdí odhodil balíček cigariet do betónu, práve sme betónovali základy, povedal že stačilo, bolo to 12r dozadu

rachel36a
10. sep 2023

Povedala som si dost a uz som si nezapalila.

autor
10. sep 2023

Keď to píšete tak ľahko to znie .. abstaky ste nemali ? Nutkanie ísť si kúpiť ? Zapáliť ?

nepic
10. sep 2023

Jednoducho,veď stačí si len nezapáliť 🤣. Len musíš to naozaj chcieť a byť rozhodnutá/ý,že chceš naozaj prestať fajčiť. Ja síce neviem ako,alebo prečo,ale mne cca po 30 rokoch a cca 25 cigariet denne jedného pekného dňa niečo v hlave preplo a povedal som si,že koľko ľudí už prestalo fajčiť a čo keby som to skúsil aj ja. To bolo ráno,ešte som mal nejaké cigarety,tie som dofajčil a poobede o 14:30 bola posledná a odvtedy to už budú štyri roky. Zaujímavé,že prvého polroka mi to vôbec nechýbalo,až potom začalo a priznám sa,že ešte aj teraz mi to sem tam zavonia a dostanem chuť,keď niekto fajčí pri mne také cigarety čo som aj ja fajčil. Elektronické mi predtým nevadili,ale teraz mi smrdia ako keby sa niekto pri mne posr.l. 😀

ivanakaka
10. sep 2023

niekedy som kupila krabicku rano zahodila hoci poloplnu, som mala vycitky, ked si nedam alkohoo nemam chut alkohoo nepijem
asi 15 rokov? Nefajcim lebo ked chces mat deti uz to nechces chces sa ,,precistit”

rachel36a
11. sep 2023

Jadnd ze boli abstaky, nutkanie...to je bezny jav, nik nepisal ze je to jednoduche, ale ze treba chciet. Ja som fajcila 30 cigariet denne, bol tk boj...

petronellla87
11. sep 2023

Ja som teda abstaky nemala vobec a to som fajcila krabicku denne. Nutkanie zapalit si som mala, hlavne ked som videla v telke ako niekto fajci😁 podla mna treba prestat tak ze si uz nezapalis..ziadne ze budem fajcit menej cigariet denne u mna nefungovalo.