Ako prestať fajčiť, keď všetci okolo mňa fajčia? Manžel, rodičia, priatelia, sudedia, v podstate by som na prstoch spočítala ľudí v mojom okolí, ktorí nefajčia. Nemám problém nefajčiť, keď som sama, ale akonáhle niekto pri mne fajčí alebo cítim z neho ten cigaretový závan, "potrebujem" si aj ja zapáliť.
Máte s tým niekto skúsenosť? Ako ste sa s tým popasovali?
Fajčím 10 rokov, chcela by som dieťatko, takže motiváciu mám...
skus beznikotinovu cigu, je na 600 slukov, kupis na pumpe s roznymi prichutami 😃 segra ma taku s mangom
Ja som prestala, ked sme sa zacali snazit o babo, a hned dalsi mesiac som bola tehotna, a to ma nakoplo najviac😃 a jediny krat mi to aj vydrzalo(doteraz)
Ja som roky fajcila elektronicke cigarety.
Ked som zacala byt tehotna, ked som este o tom nevedela, zacala som mat neskutocnu chut na normalne cigarety a bolo to stale horsie a horsie 😀
Nezapalila som si ale, lebo psychika a tehotenstvo nepustila.
No ty si mi fakt fajciarka. Ja nepoznam fajciara, ktory by si nezapalil aj keby bol na pustom ostrove. Ide o drogu. Takze neexist, ze nemas potrebu nikotinu ked si sama. To si potom len faciarka z frajeriny. No, ale predpokladam, ze 15 ti uz bolo. Tak sa nevyhovaraj na inych a spravaj sa ako dospela zena podla vlastneho uvazenia.
Otehotnela som 🙃 hneď ako som zbadala dve čiarky už má ani nepadla myšlienka, alebo potreba si dať cigu. Samozrejme potom prišli riadne tehotenske nevoľnosti, a veľmi veľa veci mi smrdelo... A vlastne do dnes mi vadí cigaretový dym alebo zafajceny človek skrz moje dieťa že to má/musí dýchať tiež.
Ahoj, ja ti poradím, vlastná nedávna skúsenosť. Kúp si Defumoxan z hocijakej českej lekárne, doručenie na Slovensko tá istá cena ako u nás. Prestaneš do piatich dní. Tabletky neobsahujú nikotín, ale vraj že blokujú centrum závislosti v mozgu. Stoja do 30 eur a užívajú sa 25 dní. Ja som tak prestala a cigy mi vôbec nechýbali. Žiadne abstinenčné príznaky. Držím palce
Keď tí ľudia si idú zapáliť napr na balkón, alebo von tak ty s nimi nechoď. Keď ste vonku a fajčia, tak sa vzdial trošku. Myslím si že chcieť dieťa je obrovská motivácia prestať fajčiť. Veľa žien prestane fajčiť keď otehotnie lebo im to začne smrdieť, maju tehotenské nevoľnosti atď