Dobrý deň. Moju starkú operovali na bedrový kĺb a budúci týždeň ju majú prepustiť. Vezme si ju k sebe mamina, no problém nastáva v jej vynesení na 6. Poschodie v paneláku. Privezie ju sanitka,no sanitkar mame už ďalej nepomôže. Vraj to nerobia. Otázkou teda je: ako by sa táto situácia mohla podľa vás vyriešiť? Naozaj nám došli akékoľvek nápady,preto sa obraciam na viacero ľudí, možno sa nájde niekto,kto mal podobný problém.
Zisťovala som či v našom meste existuje Falck zdravotnícka služba, ktorá takéto služby poskytuje, ale,bohužiaľ, v Lučenci nie sú. Vedeli by ste mi poradiť či existuje nejaká podobná služba, ktorá jej s ňou pomôže až do bytu?
Ešte dodám, že žiadneho mužského rodinného príslušníka ani ochotného známeho v meste nemajú.
Ďakujem za akúkoľvek radu.
Dohodnut vopred s dispecingom sedacku 2x doprovod.ved aj pri prevoze z bytu do nemocnice musia nejako riesit.
pacientov nevyhadzuju cez okno do sanitky ...
V inej teme som napisala viac
Ak známemu mužovi zaplatíte, tak bude ochotný.
@domib dobrý večer, skúste sa spýtať v nemocnici či nevedia poradiť ako to riešiť. Veď hádam Vám ju nenechajú pred vchodom, keď sa inak nebude dať tak si myslím že sa bude dať dohodnúť aj so sanitármi