Ahojte babule pred 2 mesiacmi som prefarbila vlasky na fialovo, ale ta farba sa mi nepacila dnes som bola u kadernicky a chcela som ju prekryt svetlo hnedou (nedalo sa) tak mi capla odtien hnedej lenze mi vsetky vlasy neprekrylo ☹ ☹ zbavim sa vobec fialovej do 3 tyzdnov a co mam robit chce sa mi plakat 😢 😢
naposledy som farbila vlasy asi pred 6 rokmi a znicene ich nemam vobec
@irin12 jednoznačne si na to nedávaj ďalšie iné farby,lebo to môže skončiť katastrofálne..po niekoľkých umytiach by ti vznikol taký mix farieb na hlave že až.Ak si vlasy nechceš odfarbovať tak potom ti ostáva už len jedna možnosť-a to kúpiť si takzvaný sťahovač oxidačnej farby..Rozdiel medzi týmto sťahovačom a odfarbovačom je ten,že keď si vlasy odfarbuješ tak výsledný efekt je buď žltý alebo oranžový(záleží od toho akú tmavú farbu máš na hlave)..No sťahovač je úplne iný ako odfarbovač..Sťahovač ti z vlasov odstráni LEN chemickú farbu(t.j.farbené pigmenty)..A vlasy ti zanechá v tvojej POVODNEJ farbe..Čiže to znamená že ak si dáš na vlasy sťahovač,tak budeš mať vlasy takej farby ako máš svoju prirodzenú farbu..
@nicolettka2126 na akej baze je stahovac?
@irin12 je to na podobnej báze ako odfarbovač,až na tie rozdiely čo som ti písala vyššie..výsledok odfarbovača-žlté alebo oranžové vlasy(odfarbovač odfarbuje všetky pigmenty vlasu) a sťahovač vymýva IBA chemické pigmenty
@irin12 skus odfarbovač nie dávať inu farnbu