Prosím poraďte niečo na únavu.. Som 6m po pôrode a od vtedy som stále unavená,, Len by som spala.. Potrebujem asi nejaký života budič alebo co 😁
Proste niečo čo mi dodá energiu.. Zas nie az moc veľa energie nepotrebujem skákať ako prekofeinovana veverička 🙈🙈
Ďakujem
@sabina_00 vyskúšaj minerálku magnéziu napríklad, tá trochu dodáva energiu. Sestre ju teraz doktorka kázala piť, lebo tiež sa sťažovala, že je stále unavená.
hlavne aby si mala dost magnezia a draslika, to je velmi podstatne a vtedy nebyva ani unava aspon u mna to tak bolo 🙂
Skús si pospať cez den s malinkým keď spí on...ja viem že je to ťažké lebo varenie upratovanie ale tých aspoň 20minut spraví veľký rozdiel
@sabina_00 a so spánkom si na tom ako?pitný režim, pravidelná strava, magnézium....psychická únava je oveľa horšia ako fyzická
Mne strašne pomôže rýchla chôdza, bicykel, prechádzky rezne
Ešte môžeš mať nízky tlak z toho vie byť obrovská únava mne pomáha 2x denne slaba káva, zelený caj
Mne vzdy pri dlhodobej unave pomoze doplnit D-cko
Miesto náhodou anemicka mala by si ísť k lekárovi na krv
Mne pomohla káva, cez tehotenstvo mi nechutila, nepila som ju pár mesiacov a keď som potom zase začala, cítila som sa viac fit
Magnezium a vapnik.
@sabina_00 išla by som si dať hlavne skontrolovať krby obraz. Môžeš byť po pôrode chudokrvna. Nieje v poriadku byť takto dlho unavená.