Ako prekonať strach z výšok?

12. feb 2022

Ahojte ako prekonat strach z vysok ? Ide o to ze na povale mam veci ktore potrebujem avsak nemam nikoho doma kto by mi po to siel a ja mam strach z vysok ale veci potrebujem cize nemam inu moznost 😂 len tam vyliezt . Nebala by som sa keby na nu vedu schody lenze musi sa ist rebrikom 😫a ja ledva vyleziem na prvy schodik rebrika .

h2
12. feb 2022

Ako nutne tie veci potrebuješ? Lebo ak by si aj prekonala strach a vyliezla tam, mohlo by sa Ti stať, že cesta dole bude nad Tvoje sily. Nemôžeš niekoho poprosiť?

margaretka_
12. feb 2022

Presne tak, zliezt dole je horsie. Ja vyleziem zopar stupienkov a viac nie. Ale ak by som uz aj bola hore, dole asi nezojdem 🙈

zirafienka
12. feb 2022

Tak, ako píše @h2 popros niekoho. Ja by som to neriskovala

heln
12. feb 2022

ahoj, zostava ti ozaj len nieloho poprosit, lebo by nebolo dobre keby si uziazla bez mobilu na povale na cele hodiny lebo by si nevedela zliezt dole.
a poradila by som, len skusat a skusat, najprv na prvy schodik, po case ked zvladnes prvy tak na druhy a len skusat a skusat po jednom schodiku.

salamistka
12. feb 2022

Ja mám klaustrofòbiu a keď idem výťahom,tak s mojou sestrou,ktorá ma celý čas objìma a upokojuje,inak by som sa k nej nikdy nedostala,býva totiž na najvyšsom poschodí

andrejka1974
12. feb 2022

Počkaj na niekoho kto ti pomôže poznám to ja vyjdem na druhý stupienok rebríka a začínam sa triasť proste musím ísť dole je to hrozne aké toho sa už nezbavím má to aj dcéra

slavomira236
14. feb 2022

Ja som na Tom tak isto bojím sa výšok na základné som neprešla po kladie ani keď ma 4 spolužiačky držali a tiež mám na povalu rebrík radšej neskusam lebo ak by sme aj vyšla hoore dolu nezijdem