Mate niektora skusenost, ako prebieha vysetrenie na endokrinologii v Lubochni? Co vsetko musim podstupit? Dakujem.
@vierkainka super 🥰 dakujem pekne
@slniecko_12 Ráno nalačno, pani si pri registrácii vypýta 2 E za odber, dostanete o tom potvrdenie. Urobí sa odber krvi, povedia Vám č. dverí, čakáte na konzultáciu u lekára. Keď si Vás zavolá, pýta sa na váhu, či ste unavená, máte nejaké príznaky, prezrie Vám štítnu žľazu, počúva pľúca. Následne čakáte na sono štítnej žľazy. Idete domov. Mne výsledky prišli do 3 - 4 dni od vyšetrenia.
Ráno prídeš,zaregistrujú ta,pridelia lekára ,zoberú krv a pošlú tá aby si čakala pred ordináciu u lekára,kde si bola pridelená.Lekar,alebo lekárka sa s tebou porozpráva a potom ti povedia čas a číslo dverí pred ktorými máš čakať na sono.To trvá najdlhšie,lebo tam každý z tých lekárov má svoj určený čas.Ja osobne som prišla ráno o 6:30 o 7:00 som už bola u pani doktorky na konzultácii a sono som mala až o 10:00.Po Tom sone ideš domov a výsledky ti prídu poštou do dvoch týždňov.To je moja skúsenosť.🌻 Lekári sú veľmi milí.🌼