Ako prebieha vyšetrenie na endokrinológii?

slniecko_12
11. mar 2022

Mate niektora skusenost, ako prebieha vysetrenie na endokrinologii v Lubochni? Co vsetko musim podstupit? Dakujem.

vierkainka
11. mar 2022

Ráno prídeš,zaregistrujú ta,pridelia lekára ,zoberú krv a pošlú tá aby si čakala pred ordináciu u lekára,kde si bola pridelená.Lekar,alebo lekárka sa s tebou porozpráva a potom ti povedia čas a číslo dverí pred ktorými máš čakať na sono.To trvá najdlhšie,lebo tam každý z tých lekárov má svoj určený čas.Ja osobne som prišla ráno o 6:30 o 7:00 som už bola u pani doktorky na konzultácii a sono som mala až o 10:00.Po Tom sone ideš domov a výsledky ti prídu poštou do dvoch týždňov.To je moja skúsenosť.🌻 Lekári sú veľmi milí.🌼

slniecko_12
autor
12. mar 2022

@vierkainka super 🥰 dakujem pekne

struhanka
12. mar 2022

@slniecko_12 Ráno nalačno, pani si pri registrácii vypýta 2 E za odber, dostanete o tom potvrdenie. Urobí sa odber krvi, povedia Vám č. dverí, čakáte na konzultáciu u lekára. Keď si Vás zavolá, pýta sa na váhu, či ste unavená, máte nejaké príznaky, prezrie Vám štítnu žľazu, počúva pľúca. Následne čakáte na sono štítnej žľazy. Idete domov. Mne výsledky prišli do 3 - 4 dni od vyšetrenia.

jodo27
15. mar 2022

@struhanka a to akože nestanovujú liečbu v hned daný deň? ved na stránke je napísané, že u nich je výhoda toho, že vedia stanoviť prípadnu liečbu hneď v daný deň. My tam ideme 31.3. a budeme cestovať 2 hodiny... sono nám spraví endokrinologička aj doma. ach.

struhanka
16. mar 2022

@jodo27 Mne vravela pani doktorka, že ak bude nutná liečba, ešte mi v ten deň zavolajú poobede (až budú výsledky). Čo nebolo nutné.

jodo27
16. mar 2022

@struhanka tak som zvedava ako dopadneme my. Dvakrát tam behať len po výsledky a ďalšiu liečbu sa nám vážne nechce. Vdaka

struhanka
17. mar 2022

@jodo27 Mne to vysvetlila tak, že ak by boli nutné lieky, predpísala by mi ich elektronicky a zavolala ešte v ten deň, ako postupovať. Samozrejme, s tým, že pravidelne sa chodí na kontroly, ak treba.