Čo Vám robia doktori na preventívnej prehliadke alebo na prehliadke kde Vás poslal zamestnávateľ?
ja pracujem v IT firme a so zobrazovacimi jednotkami - takze len take zakladne - miery, tlak, zrak a to je cele
zalezi ale od naplne prace a zamestnavatela 🙂
záleží aj od lekára, jeden sa na teba ani nepozrie a podá potvrdenie cez dvere, iný rieši bežné veci, ako zrak, tlak, sluch, interné, poprípade RTG ak sa jedná o prácu v potravinárstve
Manžel chodi každé 2-3 roky a zmeraju tla, ekg, oči , moč, popočúva dýchanie a to je všetko
@elizabet173 stolica a gynekológ? Aspon teda u mna.
@elizabet173 To aj ja chodím na preventívky. Ale teraz riešim preventívku u obvodnej a tá mi dala výmenný lístok aj ku gynekológovi (ten doložil iva správu z preventívky z decembra)ako súčasť preventívky. Aj na ekg som bola. Už len po výsledky z odberov pôjdem.
Prehliadka od zamestnávateľa je biedna. Zameranie tlaku a dve otázky, konkrétne koľko vážim a či som za posledný rok bola tehotná. Krv a moč vyšetrujú raz za dva roky.
@elizabet173 píšem, že chodím pravidelne každý rok a aj mimo nej som bola. Keď som prišla k obvodnej na dohodnutý termín, mala som doniesť moč a sestrička mi vzala krv. Potom mi dala tú fľaštičku na odber stolice na OK s lístkom na vyšetrenie do laboratória a výmenný lístok na EKG a ku gynekológovi. Ja neviem, ale asi mi ho dala kvôli tomu, že to žiada absolvovať obvodná v rámci preventívky u nej? Neviem.
Záleží od toho či je to vstupná ale preventívna prehliadka.Zalezi od druhu práce a čo zamestnávateľ vyžaduje,aby bolo skontrolovane