V prvom rade chcem napísať, že som si plne vedomá toho, že na tému konizácia je tu založených už milion diskusíí a tie mám už prelúskané. Žiaľ odpoveď na svoje otázky som nenašla, aj keď som sa pýtala.....tak to skúšam touto formou.
Chcela by som sa spýtať, ako prebieha konizácia v Dunajskej Strede v Sagaxe (skúsenosti z blízkej minulosti)? Hlavne aké je prostredie, ľudia, či budem po zákroku na nejakej izbe alebo niekde na chodbe. Zaujíma ma aj ako dlho trvá samotný zákrok, aká je čakacia doba na zákrok (ako dlho pred tým sa treba objednať?), či robia aj predoperačné vyšetrenia, alebo si ich musím spraviť u obvodného a či odstránili všetko zlé čo mali? Lebo som počula, že to tam dosť flákajú a potom treba ísť na rekonizáciu. Tak neviem či mám ísť tam, alebo pozisťovať nejakú inú kliniku. Určite chcem jednodňovú chirurgiu, lebo ísť do nemocnice je nereálne. Ďakujem za každú odpoveď. A ešte podotýkam....viem o tom, že stačí zdvihnúť telefón a zavolať, ale zaujímaju ma osobné skúsenosti.
@panki ahoj panki, tato otazka zaujima aj mna? MOzem sa spytat kde si nakoniec bola?