Ako požiadať Dôveru o preplatenie 100€ na zuby ?

aalzbetkaa
9. jan 2020

Ahojte baby..dnes som bola u zubarky a povedala ze dôvera preplatí 100 euro ročne.. Mam založený účet v dôvere, alebo ako to nazvať, tak sa mám naň prihlásiť a tam vypísať tu žiadosť alebo ako? Alebo. Lepšie je ísť priamo do dôvery nech mi tam poradia.

briseovna01
9. jan 2020

@aalzbetkaa áno v online pobocke sa prihlasis a tam už nájdeš kolónku o zuboch a bude ťa to ďalej navigovať, treba potom zoskenovat balíček od zubára ale to ti tam tiez vypíše. Akurát pozor žiadosť treba poslať najneskôr v deň ošetrenia u zubára lebo už deň po ošetrení sa nedá, spatne sa nedá poslať žiadosť. najlepsie je to urobiť v deň keď prídeš od zubára.

briseovna01
9. jan 2020

@briseovna01 nie balíček ale blocek

barra2
9. jan 2020

Je to tak ale nepreplatie ti celych 100€za jednu navstevu u zubara max 25€

smile31
9. jan 2020

@aalzbetkaa ahoj, ešte pozor musíš mať ale zubára štátneho ... toto nikde v reklame nepovedia....

peppita
9. jan 2020

@smile31 nemusí byť statny,ale mat zmluvu s poisťovňou

briseovna01
9. jan 2020

Áno môj je tiež súkromny ale má zmluvu s dôverou.

podkovickaa
9. jan 2020

@aalzbetkaa
A aj to nepovedia,ze nepreplacaju vsetky ukony.
Mne raz trhali zub,potom iny zub liecili a nefostala som nic,lebo to tam.nespafa.A este o to musis poziadat dopredu a tusim este ten den zaniest blocek na pobocku,alebo nascenovat.
Ja by som si dala radsej opravit v jeden den 3'zuby a mohli by 100 eur vratit a nie takto.musis ist k zubarke 4 x aby vratili max.25.Cele zle.Toto.si mala poistovna riesit so zubarmi.

smile31
9. jan 2020

@peppita áno tak som to myslela zle napísala😉

luptakovab
9. jan 2020

@podkovickaa môžme byť radi, že aspoň niečo vrátia....

janaakt
9. jan 2020

Staci aj stiahnut si Dovera aplikaciu do telefonu, prihlasit sa do nej pomocou udajov elektronickej pobocky (ak ju mate aktivovanu) a potom uz len odfotit blocek do aplikacie 🙂 Cize bude stacit ti ist na pobocku len raz, aby ti aktivovali elektronicku pobocku ak este nemas.

podkovickaa
9. jan 2020

@luptakovab
Za 3 navstevy zubara mi nevratili nic,lebo za ziadny ukon ktory mi zubarka robila poistovna peniaze nevrati.

interpelacia
9. jan 2020

@briseovna01 do mesiaca. Ja som poslala o tri tyzdne a poslali mi peniaze.

klarissa25
9. jan 2020

Áno 100e ročne a jednu návštevu resp blocik max 25e.... Samozrejme nie je to na všetky úkony... Ale také plomby áno... Teda aspon tie co mne robila

luptakovab
9. jan 2020

@podkovickaa tak za to ja uz nemôžem, iné poisťovne nevracajú nič... Alebo treba doktorke povedať, nech na blok dá iné...veď oni vedia, že dôvera vracia peniaze...

katulienkax
11. jan 2020

@podkovickaa ja stále vravím že sú to podvodnici, preplácajú len ten hnusný amalgam ale co ma Dosrala ze dcere dala zubárka dozadu bielu Blombu lebo deti maju zakázaný amalgam a nic mi nepreplatili lebo ze preplácajú len amalgam tak dokelu co zavádzajú rodicov deti ze im preplatia ked vlastne nepreplatili nic?

klarissa25
11. jan 2020

@katulienkax preplácaju biele plomby.....

klarissa25
11. jan 2020

@katulienkax píšeš strašne blbosti.... Dvakrát mi vrtala a dvakrát dala biele plomby oboje preplatili...

katulienkax
11. jan 2020

Tak preco mojej dcere nepreplatili vzdy jej dala biele obe žiadosti zamietli takze chcete mi povedať ze to zavisí od úradnícky v dôvere ktorá sa ako vyspala a bud schváli alebo neschváli? ☹
Zamietli obe žiadosti a dopisovala som si s nimi a ako dôvod uvádzali ze biela plomba. Mne to skor smrdí tym ze tebe zubárka napísala nieco ine co ti dala a preto ti preplatili mne to aj povedala jedna úradnícka ze to tak niektorí zubári robia aj svokra mi to povedala ze jej zubár povedal nebojte sa ja to zaevidujete tak ze vaša preplatia. Preto tvrdím ze je to podvod, moja zubárka napísala to co dala a nepodvádzali preto nepreplatili nic.☹

klarissa25
11. jan 2020

@katulienkax a kedy ste žiadali? Mala preventívnu prehliadku za predošlý rok? Amalgamove plomby sa už poväčšine ani nerobia... Kedy ste to riešili?

katulienkax
11. jan 2020

@klarissa25 v marci a aprili a som aj volala zubárke a povedala mi ze nabudúce napíše iný úkon aby to sedelo so žiadosťou dôvery a aby preplatili
Ze jej je to jedno co napíše hlavne aby sme boli spokojni

klarissa25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klarissa25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klarissa25
11. jan 2020

@katulienkax to som blbosť napísala... Každopadne mne preplatili biele plomby....

katulienkax
11. jan 2020

@klarissa25 no nic už som múdrejšia nabudúce na to vyslovene budem žiadať od zubarky aby napísala co treba, zubárka povedala ze s tym nemá problem ale pozor dcere nepreplatili biele vzadu, biele v predných oblúkoch dôvera preplaca

qwerty2
11. jan 2020

@klarissa25 Preplatili vam biele plomby aj na zadnych zuboch alebo iba na prednych?

klarissa25
11. jan 2020

@qwerty2 na zadných

janustek
13. feb 2021

@luptakovab Union vracia 100€ a kľudne aj za jedno ošetrenie. Nie takto komplikovane ako dôvera