ahojte je mi 15 a zajtra idem na svadbu potrebujem pozastavit menstruaciu no neviem ako uvytam napady a triky ktore pomozu
@teteotete ja osobne vzdycky pocas menzesu Pijem citrónovú šťavu (zmierni bolesti aj krvacanie) a raz dokonca som mala ist na jedno predstavenie a dostala som silnú menštruáciu tak som doslova zjedla asi kilo alebo dve citrónov a normalne sa mi zastavila a prisla o dva tyzdne... Neviem ci to funguje na kazdeho, ale minimalne urcite menej krvácaš.... 🙂 vyskúšaj ...
na svadbu nieje potrebné si pozastavovať menštruáciu, teda pokiaľ to nieje tvoja vlastná ( a vlastne ani tam to nieje nutné ) , pokiaľ nebudeš mať bolesti, tak ťa to nijako obmedzovať nebude...a navyše máš 15, tak radšej nevymýšľaj, aby si si ešte nejako neuškodila niečim... 😉
Do kabelky tampony a panadol femina alebo nospa 🙂 ved to ani nebudes citit ze mas nebabri si do organizmu a to co ma prirodzene byt neprerusuj moze sa cokolvek stat este si vo vyvoji
@teteotete rozbehnutý menzes nezastavíš... ale nie je to nič, čo by ťa malo na svadbe nejako obmedzovať... toalety tam určite budú, do kabelky sa ti vložky či tampóny bez problémov zmestia a v 15 sa hádam neopiješ tak, aby si nevedela o svete a zabudla ísť vymeniť vložku / tampón... dá sa s tým fungovať normálne 🙂