Ako pomôcť kamáratke, ktorá je veľmi nervózna?

lilia13
31. aug 2014

PISEM ZA KAMOSKU JE STRASNE NERVOZNA,VSETKO JEJ VADI,MA STRASNE ZIVE DIETA,KTORE NECHCE POCUVAT,JE S TOHO UZ UPLNE NA PRASKY,PORADTE NIECO CO BYJEJ POMOHLO,POSIELALA SOM JU K ODBORNIKOVI,ALE HANBI SA,UZ NEMOZEM POZERAT AKO SA TRAPI.DAKUJEM ZA POMOC

liz_lemon
31. aug 2014

ty si vypni caps lock, a ona nech si kupi v lekarni Sedatif PC

asimama
31. aug 2014

napises otazku..skor to mala byt diskusia..nenapises nic blizsie..ci ma rodinu..ci ju ma kto podrzat,ci nema poporodnu depresiu.kolko ma jej dieta rokov,ci mesiacov.kazde jedno dieta je zive.no a sedatif pc..su to len vitaminy.co by som poradila?nech prestane mysliet na hanbu,ale nato,ze skrz jej nervozity je nervozne aj jej dieta..ze jedinemu ktoremu ublizuje len a len jej dieta..a to,ze sa trapi ona..trapi aj jej dieta..ked je stastna mama..je stastne aj dieta..ako potom funguje??vacsina deti je tuzena..tak asi ked to dietatko chceli..asi pri tom nebola sama predpokladam..tak asi ma partnera.aj on musi vidiet tu situaciu..cim dlhsiu dobu bude natahovat tuto situaciu,tym to robi horsie pre seba..ale hlavne pre to dieta..nikto nevie odhadnut v akom stave su jej nervy,len odbornik..mozno by konecne mala prestat mysliet len na seba...to je moja rada

horana
31. aug 2014

Posnaz sa jej pomoct ako sa da - pokocikovat, prip. nakupit, skratka nieco co potrebuje podla toho co by ju odbermenilo.
Tiez som mala jedno dieta "zive" a bola som podrazdena a nervozna, pri niektorych duracelkovych detickach by musel by rodicom svatec aby zostal vyrovanany. U nas stav trval niekolko rokov a obaja rodicia sme boli regulerne zombie. Nam ani odbornici pomoct nevedeli, len nam drzali palce. U druheho dietata potom uplne naopak max. pohoda, takze som si zazila ten rozdiel o obe strany spektra. Casom to vsetko prejde, len niektore deticky ozaj dokazu v rannom destve cloveka vytrapit, kto nezazil nikdy nepochopi. Teraz su uz obe deti zrovane, len mna niekedy este obleje trochu studeny pot ked sa prilis zaspominam 😀

Jo a nejaky SedatifPC (poznam ho) je v takej situacii bez urazky tak na dve veci ....

shopoholocka
31. aug 2014

Horcik,ja ho uzivam pravidelne🙂 🙂 🙂

stanislavao
31. aug 2014

Magne 6 - ozaj pomahaju na ukludnenie, na nervy. a nech da niekomu dieta na pol dna, ide kozmeticke, kadernicke, na manikuru, nakupy. nech si najde cas pre seba. nech dieta postrazi babka, manzel a nech si oddychne.

ikika
31. aug 2014

@lilia13 a ma jej kto pomoct s dietatom, domacnostou? Nie je sranda mat zive, nespave dieta, ktore je narocne aj na pozornost - uvadzam, ako priklad, lebo neviem, ci je kamoska vycerpana alebo ma nejake psych. problemy...

masarka998
20. sep 2014

ty si este v puberte ze??nech ide k psych.a da si predpisat alventu a ma po probleme sracky z lekarne nepomozu