Ako pokračovať ďalej s karanténou?

vivincek
11. nov 2021

Ahojte,chcela by som sa poradit ohladne karanteny. Syn vysiel na PCR 2.11. pozitivny. na 5-ty den,sme boli na pcr ostatni. Ti co su pozitivni pokracuju v karantene dalej od svojho testu,ale ako je to s tymi,co na 5-ty den vysli negativni? konci im karantena?ci pokracuju s ostatnymi?

lienocka128
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nina19833
11. nov 2021

Vzhladom na to, ze jemu vysiel uz negativny test, tak by mal karantenu ukoncit. Len bohvie ako sa to zase berie, ked zvysok domacnosti je pozitivny. Niekedy sa v tomto uz ozaj zacinam stracam.

katulienkax
11. nov 2021

je to nahouby lebo poznam rodinu kde syn bol pozitivny ostatni boli az po 10 dnoch na PCR - tie boli negativne ale nasledne na 12 den uz bol dalsi pozitivny. Pochytali to navzajom od seba ale az po 10 dnoch sa prejavilo

nina19833
11. nov 2021

No ved to je na tom to blbe, ze ked aj najskor vyjde ten test negativny, tak za ten cas, co su ostatni chori, tak to moze kludne od nich chytit. Dokola len same testovanie a karanteny. Mam pocit, ze to uz hadam ani neskonci.

lala123
11. nov 2021

@vivincek podľa mna je skoro ísť na pcr test na 5 deň . Manžel poz na 7 . deň dcera po kom poz a ja až na11 deň poz

vivincek
autor
11. nov 2021

tak nas objednali-na 5-ty den vsetkych. Teraz ho pani z RUVZ objednala na dalsi PCR na sobotu....a ze karatnenu musi dokoncit s poslednymi pozitivnymi.

0martina0
11. nov 2021

@vivincek mam dceru poz.sme v domacnosti šiesti,pokiaľ by nam višli poz.testy každemu inak,tak si každy rata svoj desiaty deň a ma po karantene,dokonca mi povedali že mam nahlasiť už prve priznaky,a už tym dňom sa rata karantena,napriklad druha dcera,včera ani naznak,dnes rano,leskle oči,silna nádcha,tak som už hlasila doktorke prve priznaky

zdenkatv3
11. nov 2021

@vivincek ahaaa tak neviem ako to potom je. Ja som si myslela, ze prejde teda prvych desat dni a hotovo karantena sa skoncila, alebo teda tym pcr testom

sasitimi17
11. nov 2021

Mne ten čo volal z úradu na druhý deň od pozitívneho testu tak mi povedal že pokial mne skončila karanténa a nemám už príznaky tak ja už nemusím byt doma kvôli ostatným členom doma pozitívnym…

sono2
11. nov 2021

@vivincek presne.
Podľa mňa karanténa či pozitívny či negatívny 10 dní. Tiež bola pozitívna kamarátka až na 7 deň