Ako ošetriť nechty?

27. dec 2021

Po dvoch rokoch som si dala konecne dole gelove nechty (akoze som stale nosila ine). Zostali mi dost dehydrovane a vysusene. Kupila som si selen aspon takto na podporu, ale je nieco cim si mozem lozka nechtov potierat/namacat prsty? Dakujem

lindous
27. dec 2021

Spevňujúci lak/výživa od Eveline je super 🙂 Ono tie poškodené časti musia vyrásť, okrem selénu je super na nechty aj zinok... ale tento lak mi pomohol, aby sa počas toho procesu oslabené nechty bolestivo neštiepili 🙂 konkrétne som mala tento https://www.notino.sk/eveline/nail-therapy-kond...

syslik81
27. dec 2021

nekupuj evelin ..je to riadna chemia a tym ze mas nehet slaby dostane sa ti hlbsie ... skus skor olejceky ak mas olivovy troska zahrej a porieraj alebo arganovy .. pri umyvani a pratani rukavice... nechty sa daju rychlo dokopy ...

zirafienka
27. dec 2021

Mne Evelin neurobil žiadny zázrak

babovka2321
27. dec 2021

Za mna je Eveline super lak, spevnuje makke nechty, ale na poskodene sa neodporuca. Ja som si ho dala raz rovno po gelovych nechtoch a tak ma rozboleli prsty, akoby som si po kazdom tresla kladivom. Uz nikdy.

autor
27. dec 2021

Tak nasla som doma este sililevo lak, sice mu v septembri skoncila exspiracia, ale aspon daco😃ten budem pouzivat

buzz5
27. dec 2021

Oriflame ma super séra na nechty a ma ich už aj farebne, takže to aj pekne vyzerá... Ja som spokojná a rýchlejšie aj nárastu nechty

zirafienka
27. dec 2021

@buzz5 ktorý z Oriflame objednâvaš. Mne nutne treba niečo s nechtami robiť. Ďakujem

buzz5
27. dec 2021

@zirafienka vlastne som si to pomýlila s avon 🤦‍♀️😂 tento je naj ale majú aj iné farby

domiklik
27. dec 2021

Zinkorot, selen, biotin... Potierat ricinovym olejom, nelakovat

weronka31
27. dec 2021

Nechty dostavaju vyzivu od kozicky. Natierat aj viackrat denne olejcekom na nechtovu kozicku, ak nemas, aj olivovy je fajn a lepsi ako nic 🙂 nechty treba udrziavat kratke a dobre je nalakovat priesvitnym vyzivnym lakom na spevnenie. Z vyzivovych doplnkov odporucam zinok, ale su dostupne aj rozne vyzivove doplnky urcene priamo na vlasy a nechty...