Ako odstrániť zaľahnutie v uchu ?

adam1221
21. nov 2019

Zdravím, chcel som sa spýtať že ako odstrániť zalahnutie v uchu? A čo môže byť príčinou?

nina004
21. nov 2019

@adam1221 Mohlo by to byt vodou, zmenou nadmorskej vysky, krcnou chrbticou.... Atd, moznosti je vela. Skusal si trebars usne sviecky? Mne to naposledy pomohlo. Ked ti to trva dlho zajdi na usne ci je vsetko ok a ak ano a nie su ine problemy, tak by som skusila ci nie je problem s krkom.

klarissa25
21. nov 2019

isla by som k dr, nie je to sranda mne tak zalahlo nemala som žiaden zapal. Musela som chodiť na infuzky...

adam1221
autor
21. nov 2019

No mám to ešte len od dnes

klarissa25
21. nov 2019

@adam1221 ja som to mala týžden resp asi 5 dni.. dr povedal že dobre že som prišla ale že som mohla aj skôr....

marryen
21. nov 2019

@adam1221 choď k dr, môj mm to mal a tiež to nakoniec bol zápal, dokonca aj hnis mu vyberali 😨

lenadka
21. nov 2019

@klarissa25 vážne? Ja som mala ucho zapálené brala som lokálne kvapky ATB a po týždni mi kúsok odľahlo, ale stále cítim že to nie je OK ale beriem to tak že to prejde samé. Infúzie??? Aké infúzie?

klarissa25
21. nov 2019

@lenadka ale ja som nemala zapal....magnezium + nejaký hormon mi davali....

lenadka
21. nov 2019

@klarissa25 fíha, tak radšej sa ba to opýtam svojej lekárky, len zrejme budem musieť ísť aj k odbornej lekárke na ušné.

klarissa25
21. nov 2019

@lenadka no ja som bola na ušnom, zapal sa vylučil. Urobili mi audiometricke vysetrenie na zaklade ktorého ma poslali do nemocnice tam ma zase vysetrovali a potom ma odporučili na tie infuzky....

adam1221
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adam1221
autor
21. nov 2019

No mne sa zdá že chvilu to mám a chvilu nie

system
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majamat
21. nov 2019

moze to byt len upchaty zvukovod a v takom pripade treba preplach, alebo porucha sluchu, ktora moze mat aj trvale asledky a treba zacat s infuzkami, tadsej chod k dr. moja mam je par dni doma z nemocky. ona bola aj nachladnuta a zrazu stratila na prave ucho sluch uplne ( 96%) a na lave ucho s polovice (56%). predtym uz mala stratu sluchu na 30% na oboch usiach. nastastie po infuzkach ma lave ucho v povodnom stave, ale pr. ucho zostalo zhorsene - 56%.

iva812
28. nov 2019

Zalahnutie v uchu je nepríjemná vec, ťažko povedať z coho.