Ahojte žienky mate nejaký overený krém, olej alebo niečo na odstránenie strii, možno aj kolagén? Poctivo som sa natierala celé tehotenstvo, aj od začiatku keď som ešte nemala bruško a aj tak mam potrhane takmer celé brucho... Potrebovala by som niečo, po čom by zaručene zbledli alebo aj zmyzli aspoň čiastočne...
@mamicka_1993 uplne nijak. Len nejaky laser alebo dermacentrum. Ziaden krem to neodstrani
@akinom0077 skuste Bio oil
@mamicka_1993 Ahoj, mas tmave strie?
Nijako sa ich nezbavis. Je tu vela tem okolo strii. Pohladaj si. Casom vyblednu, ale uz nikdy nezmiznu. A aj to natieranie je len na oko. Je to vesto genetika a elasticita pokožky. Zial. Ja ani po niekolkych dětech a nenatierani sa nemam ani jednu. A ani moja mama a ani moja babka z maminej strany. Hold genetika. Dufam, ze toto dobre som "dala" dalej aj mojim dcera. A to som polsende rodila mesca pred 41. narodeninami. Cize ani vekám to n ie je. Kamoska ma 25, jedno dieta, nabierała poctivo eko ty ako krucho ani tak nie hrozne ale boky a prsia.
Bi oil to iba zmierni..
@mamicka_1993 strie nezmiznu žiadnym "zázračným gélom"... Časom vyblednu alebo sa dajú odstrániť laserom ale to je dosť drahé