Ako odstrániť strie?

mamicka_1993
27. júl 2021

Ahojte žienky mate nejaký overený krém, olej alebo niečo na odstránenie strii, možno aj kolagén? Poctivo som sa natierala celé tehotenstvo, aj od začiatku keď som ešte nemala bruško a aj tak mam potrhane takmer celé brucho... Potrebovala by som niečo, po čom by zaručene zbledli alebo aj zmyzli aspoň čiastočne...

janai1
27. júl 2021

@mamicka_1993 strie nezmiznu žiadnym "zázračným gélom"... Časom vyblednu alebo sa dajú odstrániť laserom ale to je dosť drahé

akinom0077
27. júl 2021

@mamicka_1993 uplne nijak. Len nejaky laser alebo dermacentrum. Ziaden krem to neodstrani

akinom0077
27. júl 2021

@akinom0077 skuste Bio oil

marci987
27. júl 2021

@mamicka_1993 Ahoj, mas tmave strie?

yanni
27. júl 2021

Nijako sa ich nezbavis. Je tu vela tem okolo strii. Pohladaj si. Casom vyblednu, ale uz nikdy nezmiznu. A aj to natieranie je len na oko. Je to vesto genetika a elasticita pokožky. Zial. Ja ani po niekolkych dětech a nenatierani sa nemam ani jednu. A ani moja mama a ani moja babka z maminej strany. Hold genetika. Dufam, ze toto dobre som "dala" dalej aj mojim dcera. A to som polsende rodila mesca pred 41. narodeninami. Cize ani vekám to n ie je. Kamoska ma 25, jedno dieta, nabierała poctivo eko ty ako krucho ani tak nie hrozne ale boky a prsia.

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninusa221
27. júl 2021

Bi oil to iba zmierni..