Žienky poraďte niečo čo funguje na bradavice, neviem sa toho už viac ako rok zbaviť. 😖Dnes už pristupujem s bolesťami. Za každú radu,tip Ďakujem❤️
Nas syn ma ( konecne pomaly miznu) bradavice na nohach a rukach uz viac ako 2 roky. Skusali sme maste, vodicky, nalepky, bananove supky a nic nezabralo. Nakoniec som niekde citala radu: miesto namocit vo vode s jablcnym octom a potom pemzou pomaly odstranovat. A teraz konecne miznu. Tie mensie su uz uplne prec, na vacsich este pracujeme
@atelou ahoj aj mojmu rocnemu synovi sa objavila malinka hrcka na dlani myslela som ze je to naplnene vodou ako pupacik po popaleni skusila som mu to prepichnut a nic okolie tvrdi ze je to bradavicka alebo kurie oko.. pises ze len pretierat jablcnym octom ?
Mne pomohlo až viacnásobné vypálenie. Keď mi to len tak povrchovo robili tak sa to znova vrátilo a raz som išla inému starému Dr a jeho sestrička mi to tak hlboko vypálila, že som mala dieru v päte, ale nakoniec sa zahojilo a od vtedy sa už znova neobjavili
vies co nasmu malemu sa ted na chodidle spravila bradavicka a co nam dala pediatricka taku vodicku a maste, tak sa mi celkom aj vidi, ze to ide dole pomalinky tak hada, sa toho v dohladnej dobe aj zbavime
@marcelkaemmka Nam potieranie nepomohlo, musime to namocit a pomaly pemzou zoskrabavat. Ale ked je to male tak skus len niekolkokrat denne natriet. Nas syn to mal velke, uz ma tie bradavice viac ako 2 roky a stale sa objavovali nove. Teraz konecne miznu.
@atelou po akej dobe Vám zmizli tie menšie ?
@kristina27299 po tyzdni priblizne
@kristina27299 propolisova tinktura mne pomohla priam zázračne, mala som hlboké niekoľkoročné kurie oko - bradavice, duofilm,ocot nepomohol
@kristina27299 mne pomohla pani na pedikure,odstranila mi to. Síce to nebola bradavica,ale kurie oko, mala som tam také ako keby dieru. Skalpelom mi to odstranila,odvtedy mam pokoj.
Ja som pol roka chodila na dusik, nepomohlo. Pomohla mi citronova kora v octe, behom troch dni odpadli vsetky
@kristina27299 Mne nepomáhalo navštevovanie dr. nakoľko som mala chodiť každé dva týždne a kým som zase prišla tak sa svina znovu zmohla tak som sa nas*rinkala a kúpila som si wartner na bradavice v "spreji" a vypalovala som si ich doma ako sa dalo aj každý tretí deň podľa toho ako boli citlivé a tiež som si odstraňovala tú umrtvenu kožu potom a po dvoch týždňoch som mala pokoj.
moja mama sa s tym trapila 3 roky.. skusila vsetko mozne, bola aj na odstranenie laserom.. nakoniec jej pomohol nejaky babsky recept s cibulou a solou.. do cibule spravila jamku, do nej sol a potom uz neviem co dalej 😀 ale ujo google urcite poradi 🙂
@kristina27299 cibuľa namocena v octe. Potom na noc jednu šupku cibule priložiť na bradavice a previazat. Opakovať až kým sa nedajú pekne aj s korienkov vylúpiť. Mama tak sestre celé hniezdo na chodidle zlikvidovala
@kristina27299 maly mal bradavice na prstoch na nohe, nevedeli sme sa toho zbavit, az mi kamoska raz spomenula, ze ona sa zbavila pomocou hlivy. Tak som mu zacala davat (normalne hlivu ustricovu co kupis kapsule v lekarni) a do dvoch tyzdnov mu pomizli. Aj mojmu brachovi zabralo, ten mal jednu riadne velku na ruke
@arcticcode ano duofilm vrelo odporucam, moj muz to chytil v saune, mal toho plne chodidla, kazdy den som mu to potierala, prelepila na noc a po ani nie dvoch mesiacoch boli prec
Ja som chytila bradavice na chodidlo asi z topánok, ktoré si niekto v obchode skúšal na bosú nohu. Najskôr som myslela, že ide len o zhrubnutú kožu, ale začalo to rásť, bolo to dosť nepríjemné. Potom som guglila, lebo som sa bála ísť na vypaľovanie :D Kúpila som si kolodium forte, ktorým som to natierala, mne sa to veľmi zle dávalo, pretože som to mala odspodu prstov, raz mi to dával manžel, ten mi chcel viac pomôcť a natrel aj kožu okolo, príšerne to bolelo, kolodium má zlý aplikátor, taký plochý, tým pádom to nejde tak ľahko...koža okolo sa mi lúpala, dosť to bolelo, vydržala som, kolodium povolilo tvrdú kožu na povrchu bradavice...Bála som sa, aby to nechytil aj niekto druhý z rodiny, tak som si v tento čas, kedy som si to natierala, dávala do sprchy na nohu obyčajný sáčok :D s gumičkou...samozrejme, nabrala sa mi tam voda, zatiaľ čo som sa sprchovala, to veľké množstvo vody spôsobilo, že mi koža úplne zmäkla, vzala som manikúrové nožničky a každý deň som kúsok vystrihávala, až som to odstránila celé. Už je to asi rok a nové sa neobjavili 🙂
Pre odvaznych este priklad mojho spoluziaka, ktory bradavice vypaloval spajkovackou na 450 stupňoch 😀
@arcticcode a ako to dopadlo?
@kristina27299 my sme kupili duofilm a uvidime ci zaberie.dcerka ma na zadku asi 3 tak potierame a uvidime
Cesnak. Z bradavice odstranit co najviac koze (ak ju mate zatvrdnutu), a prilozit priamo na nu platok cesnaku, prelepit leukoplastom aby drzal na mieste. Nechat posobit kolko vydrzite. Opakovat kazdy den, aspon 3 dni. Neodporucam pre deti, nie je to prave prijemny pocit, ale pomohlo.
Cesnak na plátky zaliaty octom, šup do chladničky. Na večer vždy priložiť na každú bradavice jeden plátok, zalepiť, nechať celú noc, asi 5 dní opakovať vždy večer, potom pauza a ešte raz 5 dní . Mala by zmiznúť. Syn mal ,100. Ale jemu som dávala aj hlivu. Vnútorné.
Jedno kvalitne vypalenie dusikom,.ale.taky brutal neze nachvilu prilozit.ale riadne krater urobit....bolest jak.des,.potom dva tyzdne som,.ani dosliapnut nemohla, to.miesto sa mi podlialo krvou....dr potom poodstrihovala a, zbytok som dorazila duofilmom, ten je z lekarne asi naj...ja som to uz mala brutalne a hlboke,.mala som to roky rokuce...ziadne ine babske recepty nezabrali...
@lulu1812 ako sa dá pol roka chodiť na dusík??? 😲😂 a ako môže nepomôcť??? to ti ho tam kožná fŕkala v spreji z 2 metrov? 😂 takto vznikajú internetové povery 🙄 myslím si, že si si to pomýlila s laserom alebo nejakou estetickou procedúrou, pretože dusík je definitívne riešenie...
@kukulienka83 toto aj mne pomohlo, aj malému.
Ako dieťaťu mi vypaľovali na prste, poškodili mi kĺbové púzdro, aj tak sa mi bradavice vracali, až raz mamine niekto poradil tento recept a odvtedy pokoj. Keď sa objavili môjmu synovi, už som ani neuvažovala nad inou metódou.
@kristina27299 mne pomohol surovy cesnak.prikladala som koliesko z cesnaku nna bradavicu a prelepila leukoplastom.podstivo kazdy vecer lebo som nechcela chodit vypalovat.manzel chodil dlho vypalovat kym mu to zmizlo.mne po cesnaku sama odpadla...super vec
Šťava z lastovicnika. Najlepšie odkopat a zasadiť do kvetináča, aby bol vždy po ruke. Inak rastie všade.
Bud lastovicnik alebo oreganovy alebo citronovy esencialny olej. Pri oregane opatrne, lebo priam vypaluje.
@zuzanka.zuzu mozno smiesne ja som si to odbehala pravidelne a stale bez zmeny. Na povery neverim, viem o com hovorim
@kristina27299 Duofilm z lekarni.