Kočky 23.11 idem na svadbu a 21 mám dostať menštruáciu, neviete mi poradiť ako ju oddialiť aby prišla neskor alebo aby som ju dostala už okolo 17.11. Ďakujem
noretisteron
ja sa chcem spytat.......tiež potrebujem oddialit menstuaciu, beriem HAK novynette ( rovnake tabletky vsetky, teda jednofazove ci? ) mam posledne 2 tabl. a mala by som dostat menstruaciu a ked chcem oddialit ms, pokracujem normalne v uzivani druheho balenia až do konca? teda zoberiem dalsich 21 tabletiek? rozumiem tomu spravne? nikdy som to nepotrebovala tak sa chcem uistit 😒 dakujem za odpovede
@romina1912 ako píšeš :D 😉
noretisteron stačí tak dva - tri dni pred mrchou
@livka299 oh dakujem pekne za odpoved, lebo som si pripadala ako ,, doslova debil,, ci som to dobre pochopila 😅 a co je ten noretisteron?
Keď pôjdeš ku gyndošovi tak si ho pýtaj, pokiaľ nemáš nejaké zdrav. komplikácie tak ti predpíše, vyhovor sa na niečo poriadne 😀 že nemôžeš mať mrchu 😀 aspoň ja tak robím 😀
@romina1912 dovolenka pri mori, svadba, dlhá cesta autom, ja neviem teraz 😀 😀 😀
ja som v anglicku a gynekologicku mam na slovensku, nechala som si svoju lebo som s nou spokojna......preto to chcem tym pokracovanim uzivania tabletiek, len som si nebola ista ci som to pochopila spravne ale dakujem za radu 🙂 🙂
@smile789 chod ku gynekologovi, su na to take tabletky, len ich musis brat asi tyzden dva pred ocakavanou ms, su ale iba na predpis