Ahoj, viete niečo poradiť na doma ako odbúrať stres? Alebo niečo na podporu proti stresu? Kojím.
Keď som bola v puberte tak som bola u psychiatricky, povedala mi, že mám problém zvládať stresové situácie. A pri 2 deťoch a nie ideálnom mužovi je stresu habadej. Ďakujem
@dskjhfdlkdjhl tak deti ani muža sa zbaviť neviem a ani nechcem . Uvedomujem si, že niektoré situácie asi neriešim ideálne. Som nervózna a nepríjemná. Ale to z toho, že som vypätá... kedysi som cvičila, to ma vedelo uvoľniť. Ale teraz som rada keď sa môžem zvaliť na gauč.
kúp si magne B6 forte...užívaj denne a dlhodobo
Jeej. Ahoj. My sme dvojicky? xD Ziadne kratkodobe riesenie neexistuje. Ja uvazujem nad nejakou vhodnejsou terapiou,uz len preto,ze vyrozpravat sa a pravidelne byt sama so sebou raz za tyzden mi pomaha.. a neskor deti vyrastu a nebudu nalepene uz len na mne,takze predpokladam,ze sa to zlepsi. 🙂
Ja sa snazim, ked mam teda cas bud citat knihy alebo chvilku sportovat. Nehovorim ze to zabera na 100% ale aspon volacim inym zamestnat mysel.
Skús prísť na to čo ti to spôsobuje, kde je problém, prečo máš také pocity. Plus prechádzky, čerstvý vzduch urobí dobre 🙂
Nájdi si chvíľu sama pre seba. Nejakú užitočnú príjemnú prácičku, relaxík keď cítiš nepohodu, mne to vždy pomáha zabudnúť.Hlavne niečo čo máš veľmi rada. Prípadne skús ísť vonku na vzduch. Aj dnes som mal toľko stresu, že ma z neho vystrelo. Našiel som niečo v kancelárii mamy. Pomohol som jej v práci, lebo som cítil takú potrebu a aj zabil dve muchy jednou ranou. Nie darmo sa hovorí, že najlepší liek na psychické trápenia je práca... Bohužiaľ mama nemá prácu pre mňa vždy, ale dnes padlo jej to aj celkom vhod, lebo mala frmol. Zbehol som ešte aj na poštu s tým, čo som urobil a deň je hneď krajší. Ja som invalidný dôchodca a zamestnať sa nemôžem so svojou diagnózou, aby som nemyslel na svoje problémy...
ja si idem zabehat, alebo zajazdit na kolobežke, aby som sa odreagovala
Zbavit sa toho, co Ti sposobuje stres. A dobre je napr. cvicit, alebo mat nejaku zalubu, ktora Ta ukludni, zrelaxuje.