Som 6 mesiacov po pôrode a po mojej hustej hrive už nieje ani pamiatky.Kto mi prosím poradí nejaký recept na obmedzenie padania vlasov,kojím a preto tabletky na podporu rastu vlasov nemôžem užívat.Za dobré rady dakujem
@bublinka12 Neboj sa vypadajú len tie, ktoré mali počas tehotenstva vypadnúť a ostali. Nebudú riedšie ako pred tehotenstvom. Je to vplyvom hormonov.
len už by to mohlo prestat,sa obávam že mi na hlave nič nezostane
ako to skoncilo s tvojim padanim vlasov? riesim presne tento problem teraz. co pomohlo tebe, prosim ta?
@el6 - ako pise kocka predo mnou,, telu treba AJ po porode dodavat vitaminy, dodavat zelezo, ta potreba je rovnaka pri kojeni ako si mala v tehotenstve, len vela zien na to zabuda + nepravidelna strava, vycerpanost, odburavanie hormonov robi svoje. Ja som si pri malom dala aspon na tu stravu a vitaminy pozor a vlasy nepadali.. pricom pri dcerke toho bola cela kefa kazdy raz.
ta strava aj unava veru moze byt...lebo malu bolievalo brusko ked som jedla ovocie, tak som si odvykla a tiez mi neskutocne chuti sladke......tak sa skusim polepsit, ale moc sa mi nedari 😒 , ale dik za radu
Po kojení mi prestali padat,opät som mohla jest aj ovocie a nasadila som si aj vitamínovú kúru 😉
tym si musime prejst, ono sa to upravi, keby to boli len vlasy co dostanu zabrat..
to žiadna z vás neriešila takýto problém?