Baby, myslite ze je toto naozaj tak? 🤔 Aby sme vedeli sko ich teda spravne nosit ..
Presne toto hladam uz par dni po nete, ze ako sa to ma vlastne nosit.
@slamka555 Ak máš len pár rúšok, tak ich nevyhadzuj. Ja mám len jeden respirátor, tak ho určite po použití nevyhodím. Mala som ho naposledy v piatok, keď som bola v obchode. Dala som si ho potom dole a nechala v aute, zavesené na spätnom zrkadle, nech tam na ňom "vykapú" vírusy. Častejšie, ako raz za týždeň na nákup ísť neplánujem, tak zatiaľ to tam žiadny neprežije (dúfam!). Čo keby si skúsila dať použité rúško na nejaké bezpečné miesto (napríklad do uzatvárateľnej dózy na okno - na slniečko). Takto si rúška veľmi rýchlo minieš a čo potom? (Nie som odborník, tak ak radím zle, opravte ma, prosím. Táto rada je len môj "sedliacky" rozum.)
@slamka555 stačí ak si ho preželhlíš, aby proste prešiel parou a tak si ho môžeš dať na ústa aj opakovane. Ale ako každá žena si podľa mňa vie poradiť a nejako aj keď ručne tak ušiť
hej hej, vcera to tu pisala nejaka sestra z ARO. myslim vsak, ze v sucasnej situacii, ked akoze predpokladame, ze vsetci sme chori (a rusko nas pred virusom aj tak moc neochrani) patri modra strana von, aby sme my chranili druhych.