Ako nemať zo seba depresie?

22. okt 2021

Ako nemať zo seba depresie? Ako sa samej sebe páčiť? Ľúbiť svoje nedostatky? 😓Už nevládzem

hederamonstera
22. okt 2021

a preco ich nelubis? lebo sa porovnavas s inymi? Lebo na socialnych sietach su vsetci "krajsi"? alebo od mala ta rodicia zhadzovali? tam treba zacat..ze preco sa nelubis

antoniatonka
22. okt 2021

psychiater

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sslobodnamama777
22. okt 2021

objektivne sa pravidelne zhodnocuj, spoznaj svoje plusy a minusy a vsimaj si ako sa sama so sebou rozpravas, ako sama seba sikanujes, nadavas si a zamysli sa ze by Ti to druhy vravel co sama sebe vravis. No ako by si sa citila. No niekto Ti toto zrejme nadzgal do hlavy, ze si hrozná? Kazdy clovek ak ma dobrú vôľu, pred takym klobuk dole je v poriadku s tym ze jasne ze mame na sebe pracovat do konca a taky co Ti ublizuje a Tvoje sebavedomie a sebahodnotu znizuje treba brat ako choreho. Len zly chory clovek druheho nicí a ublizuje mu. Mas aj krasne veci na sebe a krasne vlastnosti, tak zi spokojne a pokojne a pracuj na sebarozvoji. Nasla som vcera clanok..https://www.krkavcimatka.cz/2021/04/o-stavnatem... tak my zeny mame naozaj ulohu objavit svoju hodnotu. Sme Božie deti a mas v sebe neznicitelne svetlo, tak si ho sama nezhasinaj.
To, ze sa zo seba citis zle je znizena sebaucta a sebahodnota a sebavedomie a treba sa s tym popasovat, aj ked ti hocikto povie aj Ty sama sebe , ze som hrozna, tak len mavni rukou..toto tu uz bolo, my ideme dalej, sme ludia homo sapiens, ktorych charakterizuje ROZUM, pouzivanie rozumu.