Ako nebyť často chorá?

25. nov 2024

Ahojte,
Hľadám tipy ako nebyť často chorá. V skratke: v priebehu 3 mesiacov som už 4x chorá, pred 2 týždňami som bola chorá - teploty, kašeľ, sople...tento víkend som ochorela znova, rovnaký scenár....mám doma dve deti, väčšina starostlivosti o domácnosť je na mne, polovicu z mesiaca je manžel mimo SK, a keď je doma je ťažké sa zosúladiť lebo my už máme svoj zabehnutý režim a on chce veci meniť - u mňa to spôsobuje stres.. poraďte čo Vám pomohlo na imunitu pri malých deťoch ....ďakujem ...z tých 4x ma len 1x nakazilo dieťa ...klasicky beriem Cko, Dcko, Zinok - nie najpravidelnejšie ale beriem...okrem toho pred 2 týždňami keď som ochorela som si nasadila Arkodefens ale zjavne nepomohlo a som opäť chorá...ďakujem za tipy

stellarstar
25. nov 2024

Ja som za október bola 3x chorá. Užívam tiež len d,c,mg ale pred pár dňami som tu čítala diskusiu ze baby kt užívali vit C sú furt choré. Tak skúsim vysadiť či v tom niečo je

siska53
25. nov 2024

Deti mozu byt len prenasaci.. kolko maju rokov? Nam pomohol cas... A to tiez echinaceu som bravala, ru si vzdy nasadim a este pripadne daco s rakytnikom skus..

Este mi napadlo - osciloccinum.. skus..

zobaka
25. nov 2024

odstavovat ovicie, zeleninu, zazvor, cvicit, ja som vydrzala rok a pol nebyt chora, teraz sa mi oslabila imunita z inych veci a podarilo sa mi ochoriet, asi od syna, bol dost chory, ale aj tak si hovorim, ze som asi najdlhsie vydrzala nebyt chora za svoj zivot, fakt odkedy doma pravidelne odstavujeme sme na tom lepsie

stellarstar
25. nov 2024

Osobne si myslím že posledný rok sa chrípka, covid, prechladnutie tie baktérie a vírusy dosť zmutovali a ochorenie trvá dlhšie než kedysi

mint_blossom
25. nov 2024

Mne pomaha otuzovanie 👌

adka3321
25. nov 2024

Ja som za posledne 2 roky (odkedy som otehotnela s mladsou dcerkou) bola chora kazdy mesiac, prisamvacku, furt, ci leto, ci zima ja chora. Od septembra som si zacala davat rybi olej a multivitamin a klop klop odvtedy som chora nebola. Ja verim, ze mi to pomohlo.

isis234
25. nov 2024

@adka3321 prosím ťa, od akej firmy užívaš multivitamín?

ebirka
25. nov 2024

Arkodefense treba brat aspon 3 mesiace. Jedna dávka nič nespraví. Dcéra ho uziva od augusta do apríla zvyčajne a ma lepšiu imunitu

marianarem
25. nov 2024

Mne pomohol Isoprinosine. Odkedy maly zacal chodit do skolky, bola som vkuse chora, 10-12× do roka. Takto pred rokom som si dala Isoprinosine (resp. Groprinosin, ktory je volne predajny v Polsku) a odvtedy som nebola chora.