Ako najrýchlejšie zmierniť opuch prsníka a bradavky?

kathrin6
24. máj 2011

Prosím ako čo najrýchlejšie a najlepšie zmierniť opuch prsníka a bradavky lebo bábätku sa nedarí prisať a už neviem čo robiť. Ďakujem

mau
24. máj 2011

Teplá sprcha a počas nej masáž prsníkov - bude to bolieť veľmi ale treba to vydržať.

ivett1
24. máj 2011

@kathrin6 ahoj, skusala si si trosku mliecko odsat?...(nemusis odsavackou, ale v sprche trosku rucne vytlacit...)...mne poradili sestricky v porodnici jednoduchy babsky recept - chladeny kapustovy list 😅...(znie to mozno ako dobra blbost, ale pre mna je podstatne, ze sa mi po takomto obklade ulavilo🙂...) a hlavne pokoj 😉 ...pozri aj sem...alebo sa rovno spytaj...
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/o-laktacnej-poradni-na-modrom-koniku/
vela stastia 🙂

strapco13
24. máj 2011

@kathrin6 ten kapustny list je vynikajuci na zmiernenie naliatia prsnikov, mozes aj tvaroh pouzit
okrem toho skontroluj ci nema kratku podjazykovu uzdicku, ta znemoznuje prisatie
od porodu sa Ti neprisal? alebo len teraz sa mu to nedari?
bolesti, hrcu, zmena farby na prsniku..taketo nieco nepozorujes?

zuzanab123
6. aug 2013

ano ja pozorujem prosim pomoc vopred dakujem
strapco13@zuzanab123

lenyy
6. aug 2013

ja som to akurat vcera riesila a pomohol nahriaty termofor ci ako sa vola ta flasa co sa horucou vodou naplna. taktiez zmrazeny kapustny list troska popichat vidlickou aby stavu pustil a obviazat okolo hrudnika plienkou.no a zaklad je masaz vymasirovat najviac tam kde je hrca smerom k bradavke a odstriekat to von