Ahoj ako je lepšie prestať fajčiť? Naraz ci postupne?
V mojom prípade to bolo po RTG pľúc. A hneď.🙂
Najlepšie šokom. Keď začneš mať zdravotné problémy a dr ti povie, že sú z fajčenia.
Ja som postupne redukovala, najprv na 4, 3 krat denne, potom 2 krat a posledna mala ist prec samozrejme ranna cigareta. Takto som zostala pri tej rannej zaseknuta mesiace, az ked som uvidela potivny tehotensky test sekla som s tym nadobro.
@lucia851 je to rôzne, každému vyhovuje niečo iné. Napríklad svokra tá prestala postupne, ale môj otec ten prestal hneď, ale ako tu už zaznelo tak ide dosť asi o dôvod. Môj otec prestal skrz to, že mal zdravotné problémy a veľký vplyv malo na to práve fajčenie a svokra tá prestala, keď videla ako dokáže cigareta človeka ničiť. Tak sa tiež dala na to, že skončí. Síce jej to trvalo, ale dala to. 🙂
Ako to tebe vyhovuje. Ja som raz prestala naraz. To som fajcila 2 krabice denne a som si povedala staci ta bude posledna. Po 3 dnoch som si zapalila a hned zahasila, bolo mi to hnusne. Aj ked ma to tahalo sem tam vydrzala som skoro rok. Ked som otehotnela prestala som postupne. Vtedy som fajcila tak 5 -10 denne na striedacku s e cigou. Asi na tyzden som to obmedzila na 2-3 denne potom uz len na jednu a nakoniec po 2 tyzdnoch som s tym sekla. Nevidim rozdiel ci prestanes naraz ci postupne co sa tyka nejakeho abstaku alebo tak. Hlavne ak mas dovod tak prestan. Najlepsie pred tehotenstvom a ak to nestihnes tak pocas tehotenstva cim skor. A uplne..Teraz vidim ako ma cigy nicili..
Jednoducho prestať.
Buď chceš alebo nechceš ostatné sú len výhovorky.
@lucia851 ja som prestala pri IQOSe uplne. Fajcila som 6 rokov potom iqos asi 2 mesiace a po dvoch mesiacoch ma prestalo bavit ako sa to furt vybíja ako si nemozem zapalit jednu a hned potom druhú 😁 nakoniec som ho aj stratila tak som si uz dalsi nekupila a prestala som.. ono ked zacnes fajcit iqos a po tyzdni alebo dvoch si zapalis normalnu cigaretu tak to je asi to najnechutnejsie co som kedy mala v ustach 😂