Ako na vás vplýva počasie ?

lucia1974
9. jan 2020

Dnes od rána mi je na nič ....neviem tlak počasie,ako náhle svieti ☀️ som ok. Na vás tiež tak vplýva počasie??? Ako ??? Ďakujem len hľadám či nie som sama taká...

miiriaam
9. jan 2020

@lucia1974 akonahle zacne zima a nie je slnko ja som uplne vypata..len by som spala a rozmyslam ako neist do prace len aby som mohla zostat v posteli😀 potom sa premozem

bozzie
9. jan 2020

@lucia1974 samozrejme, ze nie si sama. aj mne sa dnes nic nechce, je jasne, ze ked svieti slniecko, tak cloveku sa viac toho chce a to slnko ho dobija energiou. takze sa nemusis obavat, ze by si v tom bola sama. je nas veeeela takych!

xeniii
9. jan 2020

Aj na mňa to veľmi vplývalo, ale už asi rok, či dva to neriešim, nejako zmeny nepociťujem, veľa urobí aj to, či máš dosť vitamínov, či chodíš dosť von, do prírody a pod 🙂

ajsha123
9. jan 2020

Mne, keď je takto zle (zmena tlaku, zamračené), pomôže, keď si dám magnézium. Hneď sa preberiem. Pomôže aj káva, čerstvý vzduch, prechadzka... Keď nič z toho, tak je to tým, že som málo spala.... Zdriemnem si pri kojeni ☺️

engel76
9. jan 2020

Ked su tak kratke dni a clovek vstava za tmy, tak sa mi ozaj velmi tazko vstava. Okrem toho dnesneho pochmurneho pocasia aj nenormalna migrena, syn tiez nejaky nervny a reve za vsetko, stres v praci... Takze den bol fakt "skvely". Asi predzvest zajtrajsieho splnu.

eliska13
10. jan 2020

@lucia1974 veľmi ...zimu len pretrpim na jar ozijem.Som unavená, stále mi je zima, nič sa mi nechce, ráno zle vstávam určite nie si jediná s kým sa rozprávam cíti sa zle.Mne pomáha ísť veľa von na vzduch