Ako na upchatý noštek dieťaťa počas spánku

alexandramb
2. okt 2019

Dobrý večer, chcela by som sa spýtať či nemá niektoré mamička skúsenosť s upchatým noštekom ale iba v noci alebo mi poradiť ako tomu predísť.

lenicka1121
2. okt 2019

@alexandramb poriadne vysmrkat nos pred spankom. A synovi pomáha morská voda z lekarne , napr. Quix

nikpa
2. okt 2019

@alexandramb Vyčistiť nos morskou soľou, vysmrkat poprípade vytiahnuť sople s odsávačkou. Vyvýšené pod hlavou počas spánku, zvlhcovac vzduchu a najlepší je Inhalator. Ak by už bolo moc zle, že by nevedel poriadne dýchať tak fenistil kvapky ale s tými opatrne a sú len na predpis

miadi
3. okt 2019

@alexandramb pocula som ze je super dat k posteli rozkrojenu cibulu .. osobnu skusenost nemam Moja nastastie mala sopel len raz ..

jaja23
3. okt 2019

@alexandramb streknut sterimar sprej, vydať alebo vysniakat a kvapnut nasivin sprej, aby sa dobre dychalo

evkamotka
3. okt 2019

Pod matrac na jednu stranu dajte poskladany uterak/deku, aby ste vytvorili sikminu. My to malemu na noc robime ked ma sopel, nech mu nezateka

marya2
3. okt 2019

Silný odvar z materiny dúšky - cca 8 vrecúšok čaju na cca 1,5 l vody a horúce dám do izby. Väščinou to pomáha.

k_a_t_k_a
3. okt 2019

@alexandramb Mojim deťom v čase chorôb keď majú upchaty nos pomáha najviac cibuľa. Veľkú cibuľu nakrajam a v miske ju položím pri posteľ v oblasti hlavy. Pred spaním im dám misku s cibuľou nech sa dvakrát zhlboka pri nej nadychnu a ta ostrá vôňa im v momente spriechodni nos. Potom ju už len nechám pri posteli... U nás najlepší pomocník.