Ahojte zienky, keďže vy ste tu take odborníčky na všetko musím sa vás niečo spýtať. Zajtra ráno musím skoro vstávať kvôli pracovnej ceste… Takze si pôjdem ľahnúť asi okolo 8 večer no a tu je ten problém už vidím ako sa budem prevracať v posteli a spánok nikde. Ja potrebujem byt vyspata lebo si nemôžem dovoliť byt unavená. Nevedeli čo by mi pomohlo zaspať respektivne čo mám urobiť pred spaním ? Lieky nie pretože žiadne doma na spánok nemám a úprimne sa mi ,už nechce lietať do lekárne🙂
Nemáš ani čaj medovkový alebo materinu dúšku? Alebo teplé mlieko s medom.. Relaxačná pokojná hudba, teplý kúpeľ, žiadny telefón a telka pred spaním.
@julca405 dlhú prechádzku vo svižnom tempe ešte stihneš
@julca405 Keď už teraz máš z toho stres, že nezaspíš, tak ani nezaspíš. O ôsmej je strašne skoro. Len sa budeš prehadzovať na posteli a budeš mať nervy, že by si mala spať a nedá sa ti. Choď si ľahnúť neskôr. Neviem, kedy vstávaš, ale pokiaľ normálne spávaš pravidelne a dosť, jeden deň s kratším spánkom zvládneš.
Guajacuran
normálne si ľahni ked budeš unavená ako bežne. Radšej kvalitný 2 alebo 3 hodinový spánok ako sa 8 hodín prevracať v posteli.
@julca405 zatazova prikryvka pomaha
Všetky rady sú dobré, len si vybrať. O koľkej rána vstávaš?
Ženy vy sa tu snažíte, radíte a ona nereaguje. Ona už asi spí😀
@zirafienka tiež dúfam, že už spí, ešte myslím, že dobrý sex tu nikto nespomenul, po ňom človek tiež odpadne ani nevie ako 😉
Daj potom vediet ci sa ti podarilo zaspat a ci si nebola unavena, pripadne co ti zabralo zaspat takto skoro 🙂
@julca405 čaj z medovky, tá perfektne upokojuje a navodzuje spánok 🙂