Ako mám večer zaspať?

julca405
9. jún 2022

Ahojte zienky, keďže vy ste tu take odborníčky na všetko musím sa vás niečo spýtať. Zajtra ráno musím skoro vstávať kvôli pracovnej ceste… Takze si pôjdem ľahnúť asi okolo 8 večer no a tu je ten problém už vidím ako sa budem prevracať v posteli a spánok nikde. Ja potrebujem byt vyspata lebo si nemôžem dovoliť byt unavená. Nevedeli čo by mi pomohlo zaspať respektivne čo mám urobiť pred spaním ? Lieky nie pretože žiadne doma na spánok nemám a úprimne sa mi ,už nechce lietať do lekárne🙂

slniecko_12
9. jún 2022

@julca405 čaj z medovky, tá perfektne upokojuje a navodzuje spánok 🙂

lucijalucy
9. jún 2022

Nemáš ani čaj medovkový alebo materinu dúšku? Alebo teplé mlieko s medom.. Relaxačná pokojná hudba, teplý kúpeľ, žiadny telefón a telka pred spaním.

loliki
9. jún 2022

@julca405 Ľahni si do postele... a nikdy nemaj väčšie problémy. 🙂

stannkal
9. jún 2022

@julca405 práve to tvoje nastavenie že potrebuješ byť vyspata ti spôsobuje stres kvôli ktorému potom just nezaspíš. Ja to poznám, mávam to tiež tak. Vraj nie je dôležité ako dlho spíš ale ci sama ohodnotiš svoj spanok ako kvalitný a dostatočný.

vler
9. jún 2022

@julca405 mala si si postupne posuvat cas spanku uz niekolko dni predtym. Teraz ked je den pred, mozno si intenzivne zasportovat aby zvysena unava pomohla skoro zaspat?

tinkavvv
9. jún 2022

@julca405 inak podla mna jeden den nespanku nespravi taky rozdiel. Das si kavu a fungujes. Horsie je, ked dlhodobo nemozes spavat.
Ale k teme - mna napriklad unavuje citanie, takze by som si dala caj a citala.

elizabet173
9. jún 2022

@julca405 dlhú prechádzku vo svižnom tempe ešte stihneš

h2
9. jún 2022

@julca405 Keď už teraz máš z toho stres, že nezaspíš, tak ani nezaspíš. O ôsmej je strašne skoro. Len sa budeš prehadzovať na posteli a budeš mať nervy, že by si mala spať a nedá sa ti. Choď si ľahnúť neskôr. Neviem, kedy vstávaš, ale pokiaľ normálne spávaš pravidelne a dosť, jeden deň s kratším spánkom zvládneš.

lamonita
9. jún 2022

Guajacuran

marsmykkok
9. jún 2022

normálne si ľahni ked budeš unavená ako bežne. Radšej kvalitný 2 alebo 3 hodinový spánok ako sa 8 hodín prevracať v posteli.

pondelok01
9. jún 2022

@julca405 zatazova prikryvka pomaha

zirafienka
9. jún 2022

Všetky rady sú dobré, len si vybrať. O koľkej rána vstávaš?

zirafienka
9. jún 2022

Ženy vy sa tu snažíte, radíte a ona nereaguje. Ona už asi spí😀

elizabet173
9. jún 2022

@zirafienka tiež dúfam, že už spí, ešte myslím, že dobrý sex tu nikto nespomenul, po ňom človek tiež odpadne ani nevie ako 😉

jallka11
10. jún 2022

Daj potom vediet ci sa ti podarilo zaspat a ci si nebola unavena, pripadne co ti zabralo zaspat takto skoro 🙂

julca405
autor
10. jún 2022

@jallka11 nepodarilo spala som tak 3 hodinky ale dala som si kávu a ani som necítila že som nespala