Ako liečiť nízke endometrium?

sunrose
21. jún 2012

Ahooj po ma mam rozhadzany cyklus mala som aj zapal sliznice vcas lieceny ale menses nepravidelny od 28-33 pred ms spinenie 2dni ale co ma najviac trapi ze mam nizku sliznicu iba 6mm na 24dc , teraz mi lekar naordinoval hak na 3 mesiace ze by to malo pomoct nemate s tym skusenosti prosim ? dakujem za kazdu odpoved a radu.

mravvcek
21. jún 2012

Ja s tym mam bohate skusenosti 6 rocne,liecba duphastonom a ked sme sa snazili o babu na preskacku sme mali clostylbegyt.Ale viem,ze duphaston sa na toto pouziva.Drzim palce. 😉

riana12
21. jún 2012

@sunrose HAK radsej nie - radsej hormalne lieky s progesteronom ci estrogenmi alebo prirodne vyzivove doplnky - bylinne caje (najma alchemilka), vit. B6 vo zvysenych davkach (50-100mg denne, od 10DC az do MS), vitamin E
HAK je otazna... ano, moze sa tym zrestartovat telo, ale aj nemusi pomoct vobec... 😒

evakva
21. jún 2012

Mne pomohlo pitei alchemilky a byliniek. HAK mi nepomohla, ale ani neuskodila. Mavala som vysku 4-6mm, teraz 6-8mm

danu
21. jún 2012

@sunrose taka ista otazka tu
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/podarilo-sa-vam-otehotniet-s-nizkou-sliznicou-maternice/
+ opytaj sa v diskusiach, na ktore ti dala linky katren