Ahojte nemá niekto skúsenosti s týmto prosím.
Keď chcem denne brat tieto vitamíny B12, D3, aswaganda, magnézium, spirulina, biotin, zinok. Chcela by som 2 x denne rozdeliť , nech to neberiem všetko naraz.. ráno a večer. Ale ako to mám skombinovať čo s čím ? Že ráno napr B12 , zinok, spirulina a večer aswaganda, magnezko atď. To je len príklad. Nevie mi niekto poradiť prosím. Ďakujem.
Načo chceš užívať aswaghandu a magnezium? Až aswaghandu na stres, tak by som brala ráno, D3 hlavne s tukom čiže buď s jogurtom alebo zapiť mliekom alebo teda počas jedla. Ja by som si to rozdelila aspoň na 3x denne , ale keď 2x tak ráno aswaghanda, d3 keď raňajkuješ, spirulinu a večer b12, magnezium, biotin a zinok. Keď neraňajkuješ, tak d3 večer s večerou.
@lalenka33 ďakujem pekne
@uhnakova ďakujem
Vit D s mg s jedlom, a ostatné si pozri ako sa musia užívať ci s jedlom alebo bez.
Aswagandu a spirilinu by som v jednej dávke nebrala, ale s odstupom od seba. Ostatné je asi jedno, v akej kombinácii zoberieš. D je rozpustné v tukoch, tak spolu s niečím čo obsahuje tuky, ak nemáš olejovú kapsulku.
Pekný deň, máte toho podľa mňa veľmi veľa vitamíny treba brať po jedle 🙂 ja tiež beriem najlepšie ráno🙂 beriem omega ,mutivitamin, astaxantin .to mam.v takom.balicku a ešte cčko .
@michaelammka keď užívaš multivitamín v kt je aj vit C tak na čo užívaš este extra vit C ?
B12 - nalačno ráno
D3 - počas jedla najlepšie s Mg pre lepšiu vstrebateľnosť
Ashwaganda - buď ráno na lepší výkon počas dňa alebo večer na lepší spánok
Spirulina - počas dna rozdelené nie na prázdny žalúdok
Biotin - bezohľadu na jedlo
Zinok - ráno alebo večer k jedlu
@stellarstar veľa ľudí je okolo nás chorých tak zato 🙂
@michaelammka veď aj ja som chorá ale nedávam do seba ani multivitamín kde je denná dávka vit C ani zvlášť 🙈
@stellarstar tak ja si dávam 😇
Na dvakrat by som to neriskovala, máš toho priveľa. B12 sa môže užiť s magnéziom a biotínom. Zinok sa môže užiť s Dvit. Spirulona a aswaganda netuším, čo obsahujú, tak by som to jedla samostatne s odstupom aspoň hodinu od ostatného.