Ako keby mravčenie a slabosť v pravej ruke

9. jún 2024

Cítim tam ako keby mravčenie a takú ako keby slabú ju mám.. mavate to nikto?

kim_possible
9. jún 2024

Mohla si spať na nej alebo ju môžeš mať preťaženu

bolarazjedna
9. jún 2024

Tak to môže byť aj vážna vec, mozgový infarkt, nádor, sclerozis multiplex, výškové a platnička v krčnej oblasti, psychogenne.... Závisí od kedy to máš, ako dlho to trvá, či sa to vracia, atď.... Každopádne by ta mal vidieť neurológ.

autor
9. jún 2024

@bolarazjedna mám to asi 3 hod.. a neviem o tom že by som to mala predtým niekedy

loliki
9. jún 2024

Môj syn máva, že divný pocit v rukách a celkovo má k tomu nejaký divný pocit. Tiež nevieme od čoho. Povedali nám, že má brať Mg.

autor
9. jún 2024

@bolarazjedna Bože ale také veci.. snáď to nemám.. to by som mala aj iné príznaky či? Hlavne pri tom infarkte

bolarazjedna
9. jún 2024

No ak to vzniklo z ničoho nič, trvá to 3 hodiny a máš tu ruku slabšiu a trpne, tak to je na urgentny príjem okamžite. V lepšom prípade sa nič vážne nezistí. V horšom prípade som videla veľa ľudí, ktorí s podobnými ťažkosťami o takomto čase si lahli spať, že však do rána to prejde, a ráno sa zobudili ochrnutí na polovicu tela.... Ani mladý vek porážku nevylučuje.

autor
9. jún 2024

@bolarazjedna cooo🥹🥹🥹

bolarazjedna
9. jún 2024

Nie, nemusia byť aj iné príznaky. Príznaky vždy závisia od toho, aká časť a aká veľká oblasť mozgu je zasiahnutá nedokrvenim/krvácaním. Pri malých infsrktoch to môže byť "dostatočný" prejav, netreba čakať na iné príznaky.

autor
9. jún 2024

@bolarazjedna čo mám robiť 😭
Ako je pravda že okolo 17:00 som si bola ľahnúť a možno som blbo spala… ráno som toto ešte nemala

autor
9. jún 2024

@bolarazjedna inak mám len 22 rokov… čerstvých

bolarazjedna
9. jún 2024

Tak to bez toho ze by ta lekár videl, ťažko určiť, z čoho to je. Môže to byť aj z prilahnutia. Samozrejme, v tvojom veku pravdepodobnosť porážky ako príčiny je nižšia, ako u sedemdesiatnika s ďalšími rizikovými faktormi, aké vylúčiť sa to nedá. V každom prípade by ta mal vidieť lekár.

autor
9. jún 2024

@bolarazjedna myslíš že mám ísť na pohotovosť hneď?

ktochytavzite
10. jún 2024

moze to byt ak tetania,uvidis dnes ci to bude pretrvavat alwbo to zmizne.Ale urcite s tym chod k dr neurologovi

bolarazjedna
10. jún 2024

Ako si to poriešil a ako ti je anonym?

autor
10. jún 2024

@bolarazjedna prešlo to ešte včera večer.. a dnes už vôbec nič

zuzanaa239
10. jún 2024

Ja som to mala pocas tehotenstva, v noci najma prava ruka a palce, mala som vysoky tlak a preeklapsiu.